SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkinci Amatör Ligde Çekişme

0
Güncellendi - 2016-04-14 03:59:45
İkinci Amatör Ligde Çekişme
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2. Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde 4 hafta geride kaldı. A Grubu'nda 1932 Malatya Gücü ile C Grubu'nda Karakavakspor liderliğini sürdürdü. B Grubu'nda Hekimhanspor ise liderliği eline geçirdi.

1932 MALATYA GÜCÜ EKSİK MAÇA RAĞMEN LİDER

A Grubu'nda dördüncü hafta bir hayli olaylı geçti. 1932 Malatya Gücü-Malatya İdman Yurdu ve Çöşnük Gençlik-Sancaktarspor maçları yarıda kaldı.

1932 Malatya Gücü, bir maçının eksik olmasına rağmen geride kalan 4 hafta sonunda topladığı 9 puan ve averajla liderliğini sürdürdü. Kırmızı beyazlılar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun vereceği kararı bekliyor.

Grupta ikinci sırada bulunan Yeni Balaban Spor'da 9 puana sahip. Balaban ekibi, averajla ikinci sırada yer alıyor.

Grupta 4 hafta sonunda 6 puan toplayan Akçadağspor üçüncü sırada bulunuyor.

HEKİMHANSPOR LİDERLİĞİ ELİNE GEÇİRDİ

B Grubu'nda ise geride kalan 4 hafta sonunda iki takım 9, iki takım ise 7 puan topladı. Hekimhanspor, 9 puan ve averajla liderliği eline geçirdi.

Grupta 9 puanı bulunan bir diğer ekip Arguvan Belediyespor ise averajla ikinci sırada yer aldı.

B Grubu'nda 7'şer puana sahip olan Kale Gençler Birliği averajla üçüncü, Malatya Galataspor ise dördüncü sırada yer alıyor.

KARAKAVAKSPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

C Grubu'nda ise geride kalan 4 hafta sonunda 10 puan toplayan Karakavakspor liderliğini sürdürdü.

Geride kalan 4 hafta sonunda 3 galibiyet, 1'de beraberlik alan sarı yeşilliler, puanını 10'a yükseltti ve zirvedeki yerini korumasını bildi.

Grupta 7 puanı bulunan takımlardan Konak Belediyespor averajla ikinci sırada yer alırken, Ataköyspor ise üçüncü sırada bulunuyor.

Grupta 4 hafta sonunda 6 puan kazanan Pütürge Belediyespor ise dördüncü sırada bulunuyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız