SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkinci Dönem Başlıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:37:53
İkinci Dönem Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

İki haftalık yarı yıl tatilinin ardından 18 milyon öğrenci ve 900 bin öğretmen 9 Şubat Pazartesi günü eğitim-öğretim yılının ikinci dönemine başlayacak. 

15 Eylül Pazartesi günü başlayan 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk yarı yılı 23 Ocak 2015 günü sona erdi. İki hafta süren yarı yıl tatilinin ardından yarın 18 milyon öğrenci ve 900 bin öğretmen ikinci eğitim-öğretim dönemine başlayacak.

OKUL SÜTÜ BAŞLIYOR

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından ortaklaşa hazırlanan Okul Sütü Programı, ikinci dönemden itibaren tekrar uygulanmaya başlayacak. Program kapsamında süt, öğrencilere pazartesi, çarşamba ve cuma olmak üzere haftada 3 gün dağıtılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız