SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İkinci Dönem Devam Edecek"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:25:26
A- A+ PAYLAŞ

Kernek Anadolu Lisesi'nce 1. dönemde çeşitli konferanslar düzenlenerek, öğrencilere kişisel gelişim, toplum duyarlılığı ve meslek seçimi konularında bilgi verildiği belirtildi.

Kernek Anadolu Lisesi  Basın Yayın Ve İletişim Kulübü, bu konferanslarla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Kernek Anadolu lisesi 2014-2015 eğitim yılının birinci dönemini yoğun konferanslarla geçirdi. Okulun konferans salonunda değişik tarihlerde yapılan konferanslarda öğrencilerin gerek meslek seçiminde gerek kişisel gelişiminde gerekse toplumsal duyarlıklarını artıracak konular ele alınmaya çalışıldı. Söz konusu bu konferanslar dizisinde Malatya Belediyesi Aile Danışma Merkezi uzmanı Ferhat DALAMAN tarafından "Öğrenme Engellerini  Aşmak" adlı konferans, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan danışmanı ve aynı zamanda Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. ALİ YILDIRIM  tarafından "Demokrasi ve İnsan Hakları" adlı konferans, İnşaat Mühendisleri Odası Malatya Şube Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İnönü Üniversitesi Öğretim görevlisi Vehbi Aluçlu tarafından "Doğru Meslek Mutlu Hayat" konferansı ile "Mimarlık Mesleği ve Geleceği" adlı konferansı ise Mimar Mahmut YAŞAROĞLU ve Mimar Aysel ALTAŞ tarafından gerçekleştirildi. Öğrencilerin her yönüyle gelişimini sağlayacak konferanslara ikinci dönem devam edilecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız