SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkinci Durağı Malatya

A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il kongrelerine Afyon ve Malatya ile start verecek.

Kabinenin ardından parti yönetiminde de geniş kapsamlı revizyon yapmaya hazırlanan Başbakan Erdoğan, büyük kongre tarihini öne çekmek için 6 Mayıs Çarşamba günü partisinin en üst karar organı olan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK)'nu toplantıya çağırdı.

İl kongrelerini hafta sonu başlatma kararı alan AKP'nin, büyük kongre tarihini de MKYK toplantısında karara bağlaması bekleniyor. Başbakan Erdoğan, parti vitrininde yapmayı planladığı kapsamlı değişiklik için büyük kongre tarihinin en geç Eylül ayında gerçekleştirilmesini istiyor.

Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda öne çekilen il kongreleri de bu hafta sonu start alacak. Başbakan Erdoğan, 9 Mayıs'ta Afyon, 10 Mayıs'ta Malatya'ya giderek, partisinin il kongrelerine katılacak. Başbakan Erdoğan'ın Temmuz ayına kadar tamamlanması öngörülen il kongrelerinden bazılarına katılacağı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız