SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İkinci Eklenirse Bu Darende.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:51:01
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Darende ilçesini ziyaret ederek, çeşitli incelemelerde bulundu.

Milletvekili Çalık, beraberinde AKP İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, Malatya Belediye Meclis Üyesi Yasemin Kurt ve partili yöneticilerle birlikte Darende ilçesini ziyaret etti.

Ziyaretine Darende Belediye Başkanı İsa Özkan’ı ziyaret ederek başlayan Çalık, burada ilçede yapılan ve yürütülen projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, “Cumhuriyet tarihinde bu yana görülmeyen hizmetler yapılıyor. Darende AK Parti döneminde ciddi hizmetler almıştır. Burada Milletvekillerimizin çok ciddi gayretleri var. Başbakanımız ve milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz. AK Parti öncesinde burudaki fakültemiz, yüksekokulumuz ve kurumlar gitmişti. Ancak AK Parti döneminde bu hizmetler yeniden ilçemize kazandırıldı. Belediye olarak ilçemizin alt yapı sorunlarını çözmeye çalıştık” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, “Darende’ye AK Parti döneminde önemli hizmetler geldi. Darende’mize bu dönemde büyük yatırımlar yapıldı” diye konuştu.

Milletvekili Çalık, Malatya-Darende Karayolu üzerindeki Karahan Tünelinde yaşanan sorunlara karşın, bu projenin kısa sürede bitirilerek hem Malatya’ya ve hem de bu güzergahı kullanan 14 ile kazandırılacağını ifade etti.

Milletvekili Çalık, “Yüksek okulumuzu Darende’ye kazandırdık. Ben Darendeli işadamlarımıza ve Bekir Ilıcak ve ailesine teşekkür ediyorum. Darende turizm beldesidir. Burada turizmin geliştirilmesi için önemli yatırımlar yapıldı. Hulusi Efendi Vakfı tarafından Darende ilçemize verilen önemli hizmetleri vurgulamadan geçmemek lazım. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan 21 ile 22 Eylül tarihleri arasına Malatya’ya gelecek. Dünya liderini Malatya’da ağırlayacak, Sayın Başbakanımızın ilçe ziyaretleri de olacak. İlçe ziyaretlerinde 1 ve 2 tane ilçemize Sayın Başbakanımız ziyarette bulunacak. Şuanda Doğanşehir ilçemize Sayın Başbakanımızın ziyarette bulunacak. Eğer programa ikinci bir ilçe eklenirse bu Darende olacaktır” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Çalık, ilçe merkezindeki esnafları tek tek gezerek ziyaret etti. Çalık, vatandaşlarla sohbet ederek, “Darende güzel hizmetler alıyor. Sizler hizmetin en güzeline layıksınız” şeklinde konuştu.

Çalık, Darende Sanayi Sitesi’ni de ziyaret ederek, buradaki esnaflarla görüştü. Çalık, Darende ilçesine yeni bir küçük sanayi sitesi yapılması ile ilgili talepleri dikkate alacaklarını ve Darende ilçesine yeni bir küçük sanayi sitesinin kurulması için çalışma yürütüleceğini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız