SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkinci Etap 5 Ağustos'ta

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatya Spor'da ilk etap kamp çalışmaları Pazartesi günü tamamlanacak.

Malatya'da yapılan kamp çalışmalarının sona ermesiyle takım 4 günlük izin yapacak. Yeni Malatya Spor, ikinci etap kamp çalışmalarına 5 Ağustos Cuma günü Ankara Kızılcıhamam'daki Patalya tesislerinde başlayacak.

 Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde 16 gün süren antrenmanlarda kuvvet ve kondisyona yönelik çalışmalar yapan Yeni Malatya Spor'da teknik direktör Cafer Aydın, oyun sistemiyle ilgili de çalışmalara ağırlık verdi. Taktik ağırlı çift kale maçlarda oyun sistemi üzerinde titizlikle duran Aydın, Ankara Kızılcahamam kampında gerçekleştirilecek olan hazırlık karşılaşmalarında, oyun sistemi üzerindeki eksikleri gidermeyi planlıyor.

ALT YAPIDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yeni sezona teknik heyet değişikliğiyle başlayan Yeni Malatya Spor'da alt yapı takımları çalışmalarını sürdürüyor. Orduzu Pınarbaşı Sentetik çim sahada hazırlıklarını sürdüren sporcularla, alt yapı koordinatörü Recep Can ve alt yapı teknik sorumlusu Ergün Albayrak yakından ilgileniyor. Yönetimin yeni sezonda alt yapıya büyük önem vereceklerini açıklamasının ardından oyuncu seçmeleri yapılmış ve seçmeler sonucunda da performansları beğenilen sporcular takımda denemeye alınmıştı. Mevcut kadronun yanı sıra denemeye alınan futbolcular antrenmanlarda bir arada çalıştırılıyor.

Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, alt yapının kendileri için büyük önem taşıdığını ve oyuncu yetiştirmek istediklerini belirtirken, teknik heyette bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız