SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkinci Etap Başlıyor

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatya Spor'da ikinci etap kamp çalışmaları Cuma günü başlayacak.

Malatya'da yapılan birinci etap çalışmalardan sonra verilen dört günlük izin sona erdi. Futbolcular, Ankara Kızılcıhamam'da bulunan Patalya Tesisleri'nde toplanacak.

Malatya'da yapılan hazırlıklarda sarı siyahlı takım fizik ve kondisyon ağırlıklı çalışmaların yanı sıra oyun sistemine yönelik antrenmanlar yapmıştı. Teknik direktör ilk etap çalışmalarının ardından ikinci etap kamp çalışmalarında ağırlıklı olarak oyun sistemi üzerinde duracak. En az 6 hazırlık maçı oynayacak olan sarı siyahlı takımda, teknik direktör Cafer Aydın, hazırlık karşılaşmalarında bütün oyunculara şans vererek, futbolcuların performanslarını değerlendirecek.

Teknik Direktör Cafer Aydın, kamp çalışmalarının ilk etap çalışmalarına göre daha ağır geçeceğini belirterek , "Sezon başı kampları büyük önem taşıyor. Kampı iyi geçirdiğiniz takdirde sezon içinde fazla sıkıntı yaşamıyorsunuz. Bizde bunun bilinciyle hareket ediyoruz. Sezon başı kampı oyuncuların performanslarını da yıl içerisinde çok etkiliyor. Bu doğrultuda ilk etap kamp çalışmamız gayet verimli geçti. Ancak ilk etap kamp çalışmalarında genel anlamda futbolcular bireysel çalıştı. İkinci etap kamp çalışması böyle olmayacak. Şunu söyleyebilirim ki, ikinci etap kamp çalışması daha ağır geçecek. İkinci etap kamp çalışmamızda oyun mantalitemizi geliştireceğiz. Bu anlamda da hazırlık maçları oynayacağız. Hazırlık maçlarında eksiklerimizi ve fazlamızı göreceğiz. Buna göre de çalışmalarımızı belirleyerek, takımı sezona hazır hale getireceğiz" diye konuştu.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız