SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İkinci Etap Kızılcahamam'da"

A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatya Spor'da Kulüp 2. Başkanı Özcan Dündar, ilk etap kamp çalışmalarının yoğun tempoda devam ettiğini kaydetti.
 
Dündar, yeni sezon hazırlıklarının iyi bir ortamda geçtiğini ifade ederek, "İlk etap kamp çalışmalarını takımımız Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde sürdürüyor. Çalışmalar gayet iyi geçiyor. Bu sezon iskelet kadromuzu korumanın avantajıyla kamp çalışmalarına başladık. Yaptığımız transferlerle de kadromuzu daha da güçlendirdik" dedi.
 
İkinci etap kamp çalışmalarının Ankara Kızılcahamam'da yapılacağını kaydeden Dündar, "Takımımız Malatya'da kuvvete yönelik çalışmalar yapıyor. 5 Ağustos'ta Ankara Kızılcahamam kampında yapacağımız çalışmalarda bol bol hazırlık maçları oynayacağız" diye konuştu.
 
Dündar, takımın yeni sezona en iyi şekilde hazırlandığını söyleyerek, "İyi bir kadromuz var. Geçtiğimiz sezon yakaladığımız başarıyı bu senede sürdürmek istiyoruz. Bank Asya 1. Lige geçtiğimiz sezon talihsiz bir şekilde veda ettik. Bu nedenle sezona en iyi şekilde hazırlanarak, Bank Asya 1. Lige direk çıkmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
 
Dündar, transfer konusuna da değinerek, "Şuana kadar istediğimiz futbolcuları kadromuza kattık. Nokta transferler yaptık. Şuanda forvet mevkiine bir oyuncu almak için temaslarımızı sürdürüyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız