SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkinci Etapta 3 Özel Maç Programı

A- A+ PAYLAŞ

2. etap kamp çalışmalarına başlayan Malatyaspor, Antalya’da kamp yapan 3 takımla özel maç oynayacak.

Kampın 2. etabında oynanacak maçların programı şöyle:

4 Ocak Cuma
18.00 Malatyaspor-Samsunspor (IC Otel Sahası)

6 Ocak Pazar
15.00 Malatyaspor-Gloner Bruc (Arcadia Otel Sahası)

8 Ocak Salı
15.00 Malatyaspor-Malatya Belediyespor (IC Otel Sahası)

Malatyaspor’un ikinci özel maçını oynayacağı ekip, Gloner Bruc, Hollanda 3. Liginde oynuyor.x

KAMPTAN HABERLER..
Bu arada ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek IC Otel’de devam ettiren Malatyaspor’un Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz, kampın bu bölümünde yapılan çalışmalar ve takımın durumu hakkında bilgi verdi.

Takımla birlikte Antalya’da bulunan Cengiz, “Malatyaspor, Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde hazırlıklarını devam ettiriyor. Takımın durumu iyi, futbolcularımız neşeli bir şekilde çalışıyor. Ligin ikinci yarısı taraftarlarımıza iyi bir Malatyaspr seyrettirmek istiyoruz” diye konuştu.

Cengiz, Malatyaspor’un sabah ve akşam üzeri 2 çalışma yaptığını, ilk çalışmanın saat 10’da ikincisinin 18’de başladığını duyurdu.

Cengiz, Başkan İlhan Kavuk’un hafta sonu kampa katılacağını belirtip “Zaten Sayın Başkanımız sürekli kampı arayıp hem teknik kadrodan hem bizlerden takım hakkında bilgi alıyor” dedi.

Cengiz “Malatyaspor sürekli suni teneffüslerle bir yere gelemez. Malatyaspor’u kurumsal yapıya kavuşturmak ve gelir getirecek projeler üretmeyi hedefliyoruz. Bugüne kadar gösterdikleri duyarlılıktan ötürü Sayın Valimiz Halil İbrahim Daşöz’e, Sayın Belediye Başkanımız Cemal Akın’a, Sayın Milletvekillerimize ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyoruz. Aynı duyarlılığı kamuoyunun da göstermesini bekliyoruz. Malatyaspor, ancak bu sayede sıkıntılarından kurtulacak ve kendi ayakları üzerinde durabilecektir. Sadece Yönetim Kurulumuzun göstereceği çaba ve özveriyle sorunların üstesinden gelinemez” dedi.

Malatyaspor’da hafif sakatlıkları bulunan Mustafa Sert, Alper Akıcı ve Hakan Söyler sabahları salonda çalışıyor, akşam düz koşu yapıyorlar.

Çarşamba günü MR’ı çekilen Turgay Koyuncu’nun ön çapraz bağlarında gerilme saptandı. Bu oyuncu 10 gün tedavi görecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız