SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkinci Kampa Hazırlık

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 5. Grup'ta yer alan Malatya Belediyespor, ilk etap kamp çalışmalarını tamamladı. Turuncu-yeşilli takımda teknik heyet tarafından futbolculara iki gün izin verildi.

Teknik direktör Nihat Balan, kulüp tesislerinde yaptıkları ilk etap kamp çalışmalarının iyi geçtiğini söyleyerek, "İlk etap kamp çalışmaları çerçevesinde 40 kişiden oluşan kadroyu aşağıya çektik. Bildiğiniz üzere iskelet bir kadromuz yoktu. Sıfırdan bir takım oluşturduk. Takım genç futbolculardan oluşuyor. Geçmiş dönemden takımda forma giyen futbolcuların yanında dışarıdan birçok futbolcu kadroya dahil edildi. İlk etap kamp çalışmasında futbolcular arasındaki kaynaşmayı sağladık. Ben Malatya kampının iyi ve faydalı geçtiğine inanıyorum" diye konuştu.

Balan, Nevşehir kampında taktik çalışmalara ağırlık vereceklerini söyleyerek, "İlk etap kamp çalışmalarında kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptık. Nevşehir kampında ise yeni oluşan takımda uyum sürecini daha da geliştirmek için hazırlık maçları oynayacağız. Hazırlık maçları sayesinde futbolcuların performansını da değerlendirme imkanımız olacak" dedi.

Nevşehir kampına 26-27 kişilik bir kadroyla gideceklerini kaydeden Balan, "Kadromuza dahil ettiğimiz birkaç futbolcunun performansları beklediğimizin de üstünde çıktı. Kaleci ve defansa takviye yapmayı düşünüyoruz. 1 Ağustos'ta Nevşehir'e hareket edeceğiz. Malatya'ya hazır bir takımla döneceğiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız