SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkinci Kazada Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Doğanşehir ilçesi Suçatı mevkiinde meydana geldi. Ahmet Sezgin yönetimindeki 01 GT 414 plakalı otomobil bir anlık dikkatsizlik sonucu takla attı.

Kazada, araçta bulunan 71 yaşındaki Döne Sezgin hayatını kaybederken, araç sürücüsü 67 yaşındaki Ahmet Sezgin ve 33 yaşındaki Ayşe Sezgin yaralandı. Kazada yaşamını yitiren Döne Sezgin’in bu kazadan yaklaşık 2 ay öncede bir trafik kazası geçirdiği ve bu kazadan yaralı olarak kurtulduğu öğrenildi.

Sezgin ailesinin Adana'daki Özel Güven ve Global Tıp merkezlerinin ortaklarından olduğu haber alındı.

DİĞER KAZALAR..
Çevreyolu’nda 29 yaşındaki S.Ç. yönetiminde bulunan 44..406 plakalı otonun çarptığı 95 yaşındaki O.M. ağır yaralandı ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastane Caddesi’nde yönetiminde bulunan 44..851 plakalı motosikleti deviren 22 yaşındaki M.B.A. yaralandı.

Yeşiltepe Sağlık Meslek Lisesi önünde 29 yaşındaki H.B. yönetiminde bulunan plakasız motosiklet ile 49 yaşındaki M.T. yönetiminde bulunan 44..734 plakalı oto çarpıştı, motosiklet sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

İnönü Caddesi Yeni Belediye binası önünde de 07.50 sıralarında 43 yaşındaki M.P. yönetiminde bulunan 44..670 plakalı oto, kaldırıma çarptıktan sonra takla atarken, sürücünün yaralandığı öğrenildi.

Yeşilyurt Caddesi’nde 35 yaşındaki E.G. adlı bayan sürücü yönetiminde bulunan 06..041 plakalı oto ile giderken, yol kenarında park halinde olan 46..4900 plakalı otoya çarptı. Kazada bayan sürücü ile 30 yaşındaki T.B. adlı şahıs yaralandılar.

Özalper Mahallesi’nde 31 yaşındaki O.T. yönetiminde bulunan 44 LR 901 plakalı oto ile çarptığı 5 yaşındaki B.G.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

Şifa Mahallesi’nde yaya olarak yürümekte olan 35 yaşındaki F.U., 54 yaşındaki M.A.B. yönetiminde bulunan 44..819 plakalı otonun çarpması sonucu yaralandı.

Cengiz Topel Caddesi’nde 60 yaşındaki H.Ö. yönetiminde bulunan 44..533 plakalı otonun çarptığı 15 yaşındaki bisikletli B.E. yaralandı.

Atatürk Caddesi’nde 26 yaşındaki M.C.K.’nın yönetimindeki 44..1241 plakalı taksiyle çarptığı 9 yaşındaki A.G.’nin yaralandığı bildirildi.

Atatürk Caddesi anıt kavşağında 35 yaşındaki A.E. yönetimindeki 44..648 plakalı kamyonet ile 66 yaşındaki G.Ç. adlı kadına çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

Orduzu Şanlıkaya Mahallesi’nde 35 yaşındaki E.U. yönetiminde bulunan 44..794 plakalı otoyla 44 yaşındaki M.B.’ye çarptı ve yaraladı.

Yeşiltepe Namık Kemal Caddesi’nde 35 yaşındaki R.K. yönetiminde bulunan 44..732 plakalı oto ile 53 yaşındaki O.D. yönetiminde bulunan 44..555 plakalı otoya çarptı. O.D. yaralandı.

Karadere Köyü- Hekimhan yolunda da yönetimindeki 44..539 plakalı motosikletin hakimiyetini kaybeden 28 yaşındaki B.P., yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Paşaköşkü’nde 29 yaşındaki C.S. yönetiminde bulunan 44..881 plakalı oto ile 29 yaşındaki İ.A. yönetiminde bulunan 02..622 plakalı oto çarpıştı, C.S. hafif yaralandı.

Sarıcıoğlu Mahallesi’nde sürücüsü belirlenemeyen 34..44 plakalı bir otonun çarptığı 25 yaşındaki E.E. yaralandı. 22.30 sıralarında meydana gelen kazayı yapan aracın sürücüsünün saptanmasına ve yakalanmasına çalışılıyor.

Araposman Kavşağı civarında 23.00 sıralarında amcasının yönetimindeki motosikletin arkasına binen 9 yaşındaki Y.T.T., plakası belirlenemeyen bir araca çarpmaları sonucu düşerek yaralandı.

Taştepe Caddesi üzerinde karşıdan karşıya geçmek isteyen 9 yaşındaki M.G.’ye plakası alınamayan ve sürücüsü belirlenemeyen bir motosiklet çarparak yaraladı.

Cezmi Kartay Caddesi’nden Sivas Caddesi’ne girişte 34 yaşındaki İ.K. yönetimindeki oto ile 49 yaşındaki B.B. yönetiminde bulunan oto çarpıştı. Kazada yaralanan İ.K. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Arapgir Yenimahalle’de 34 yaşındaki F.M.F. yönetiminde bulunan 44..154 plakalı oto ile 45 yaşındaki A.D. yönetiminde bulunan 44..002 plakalı otolar çarpıştı, ilk aracın sürücüsü yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız