SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İkinci Kıtayı Bakan Okudu.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:57:02
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay, geçen hafta tarihinde İzmir’de düzenlenen ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Konferansını değerlendirdi. Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği, uluslararası fuar organizatörü Hannover-Messe International İstanbul ve İZFAŞ ortaklığıyla İzmir Uluslararası Fuar Alanında gerçekleştirilen fuarın Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlendiğini belirten Özbay “Bu yıl da katıldığımız fuarın Malatya’nın tanıtımı açısından yararlı ve verimli geçtiğini söyleyebiliriz” dedi. 

Fuarda Malatya’nın turizm zenginlikleri ve ziyaret edilebilecek yerlerin yanı sıra potansiyeli olan diğer değerlerin de tanıtıldığını anlatan Özbay “Fuarı binlerce kişi ziyaret etti. Yurt içinden ve yurt dışından tatil planlayan çok sayıda tur operatörü ve diğer sektör temsilcileri stantları gezerek bilgi aldı. Travel Turkey İzmir turizm sektöründe en önemli fuar organizasyonlarından biri. Fuarda ziyaretçilere Malatya’yı her tanıtan materyalleri verdik. Ayrıca yöresel ikramda bulunduk. Mahalli sanatçılarımızın seslendirdiği türküler-şarkılar eşliğinde müzik ziyafeti de çektik. Standımız gerçekten büyük ilgi gördü. Bunun 2013 turizm sezonunda ziyaretçi sayısında artışa yol açmasını bekliyoruz” dedi. 

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da Malatya standını ziyaret ettiğini belirten Özbay “Sayın Bakanımıza gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisini Malatya Malatya türküsüyle karşıladık. Türkünün ikinci kıtasını da bizzat Sayın Bakanımız okudu. Bu bizi ziyadesiyle mutlu etti” dedi.

Özbay, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. ile koordineli bir şekilde fuara katılım sağladıklarını belirterek “Fuarda standımızı ziyaret eden hemşehrilerimize, yerli ve yabancı ziyaretçilere, Manisa, Muğla, Çorum, Bartın ve İzmir valilerine, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanına, Emniyet Müdürüne, Marmaris Belediye Başkan Vekiline teşekkür ediyorum. Ayrıca standımıza katkı sağlayan başta Valimiz Sayın Vasip Şahin ve belediye başkanımız Ahmet Çakır olmak üzere Belediye Kültür A.Ş.’ye, Kavuklar A.Ş.’ye, İzmir’de bulunan Malatyalılar Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine, MAKİAD Başkan ve yönetim kurulu üyelerine, Göçmezler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdal Göçmez’e, Simeks A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Tokmak’a, Kayısı Araştırma-Geliştirme ve Tanıtma Vakfına, İzmir Tarım ve İl Müdürüne ve Arapgir Belediye Başkanımıza ve destek veren, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız