SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İkinci Kursu Başlatacağız"

0
Güncellendi - 2016-10-05 03:47:07
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, kuaförlük kursuna katılan kursiyerleri ziyaret etti.

Efendioğlu, Hekimhan Halk Eğitim Merkezince, Hekimhan Belediyesi tarafından tahsis edilen boş dükkanda açılan kuaförlük kursunu ziyaret ederek, kursiyerlerle sohbet etti, öğretici Sevilay Kılıç'tan bilgi aldı.

Katılımcıların kurs sonunda iş yeri açacak duruma gelmelerini isteyen Efendioğlu, "İnşallah, gerekli prosedürleri tamamlayarak ev ekonomisine katkıda bulunmak için iş yerleri açarsınız." dedi.

Kursun açılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Efendioğlu, kursiyerlere başarılar diledi.

Hekimhan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zeki Çakar ise bu tür kursların rağbet gördüğünü belirterek, "Kursa 20 kişi katılıyor. Altı yüz saatlik kursun tamamlanmasının ardından, talep üzerine ikinci kursu başlatacağız." diye konuştu.

Kurs öğreticisi Sevilay Kılıç da kursiyerlerin becerikli ve gayretli olduklarını ifade etti. Kılıç, ilçede eğitim gören ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin saçını kursiyerlerle keseceklerini aktardı.

AA

hekimhankurs

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız