SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkinci Oldular

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:38:36
İkinci Oldular
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Hokey Federasyon Başkanlığı’nın faaliyet programında yer alan 14 Yaş Altı Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası’na Malatya'yı temsilen katılan Malatya İl Karması ve Anadolu Ateşi Spor Kulübü ikinci oldu. 

Hokey Milli Takımlar Antrenörü Savaş Yılmaz, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Eskişehir’de yapılan bu şampiyona için iyi hazırlanmıştık. Sporcularımı ve onlara destek olan ailelerini kutluyorum ve teşekkür ediyorum. Final oynadık ve ikinci olduk. Hedefimiz şampiyonluktu ama nasip olmadı inşallah diğer şampiyonalarda telafi edeceğiz" dedi.

14 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası’nın gol kralı Anadolu Ateşi Spor Kulübü’nden İsmail Tan oldu. Takım Kaptanı olan Tan, “Çok güzel maçlar yaptık ve rakiplerimizin hepsini farklı yendik ama şampiyonluğu alamadığımız için üzgünüz” diye konuştu.

Minik hokeyci Mert Karslı ise, takımın iki yıl önce 12 yaş ta Amasya’da şampiyon olduğunu hatırlatarak, “Eskişehir’de de çok güzel maçlar yaptık. Finale kadar bütün takımları farklı yendik. Final de yenildik ve ikinci olduk. Bizleri destekleyenlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Takımın sekiz yaşındaki en küçük sporcusu Burak İnan ise, bundan sonraki şampiyonaya daha iddialı hazırlanacaklarını söyledi.

Sporcu Eser Bulut da, hokeye yeni başladığını ifade ederek, “İlk defa başka bir şehre arkadaşlarımız ile beraber ailemizden ayrı gittik ve Türkiye ikincisi olduk madalya aldık. Okulumuza götürüp öğretmenimize ve arkadaşlarımıza göstereceğiz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız