SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İkinci Saha Yapılmalı"

A- A+ PAYLAŞ

Yeşiltepe'de yapılması düşünülen ikinci sahanın yazışmalarının tamamlandığını belirten Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, sahanın yapım çalışmalarına başlanmasını beklediklerini söyledi.

İkinci sahanın önemine değinen Özdemir, "Amatör spor kulüpleri için Yeşiltepe'de bir sentetik sahanın yapılması için çok mücadele ettik. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Yeşiltepe'de bize ait olan spor sahasını terk etti. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sadi Fındıklı ile bir görüşme yaptık. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nde projeler hazırlandı. Tesisler Daire Başkanlığı'ndan bir yetkilide gerekli incelemeleri yaptı. Gerekli çalışmalar yapılarak, evraklar teslim edildi. Şimdi burada Sayın milletvekillerimize büyük görev düşüyor. Konuyla ilgili Mücahit Fındıklı Bey ile bir görüşme yaptık. Kendisi konunun takipçisi olacağını söyledi. Malatya'da hakikaten tesis sorunu var. BAL Ligine üç tane takımımız katılıyor. Üç takımımız Yeşiltepe'deki sahayı istemişti. Daha sonra Orduzuspor'a Orduzu Pınarbaşı sentetik sahasını Yeni Malatya Spor kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu tahsis etti. Buradan kendisine de teşekkür ediyoruz. Yeşiltepe'de ikinci bir sahamız yapılırsa Malatya'nın en az 50 yılını kurtarırız. Amatör takımlarımızın uzak yerlere gidip müsabaka oynamaları için gerekli güçleri yok. Bu nedenle Yeşiltepe'deki sahamızın bir an önce yapılıp, amatörlerimizin hizmetine açılmasını bekliyoruz" dedi.

Fikstür çekiminin 19 Ağustos'ta yapılacağını kaydeden Özdemir, "Amatör liglerimizin başlamasıyla ilgili 19 Ağustos'ta Altıntaç lokantasında U-15 ve U-19 ligimizin fikstürünü belirleyeceğiz. Ayrıca Futbol İl Temsilcimiz Kahraman Fırat'ın görev süresi bitti. Futbol İl Temsilciliği seçimini yapacağız. Fikstür çekimi ve Futbol İl Temsilcisi seçimini 17.30'da gerçekleştireceğiz. Ve ardından kulüp temsilcilerimizle birlikte 3. Başkanlar toplantısını yapacağız. Programımız iftar yemeğinin ardından sona erecek. Bölgesel Amatör Futbol Ligi'ne (BAL) katılacak üç takımımız bütün evraklarını tamamlayarak, teslim ettiler. Kulüplerimiz teminatları gerekse saha yazışmaları da tamamlandı. Üç kulübümüzde BAL ligine katılacak" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız