SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkinci Takım da Belli Oldu

A- A+ PAYLAŞ

2.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde 16. Hafta karşılaşmaları oynandı. Çatyol Belediyespor’un ardından 1. Amatör Küme Futbol Ligi’ne yükselecek olan 2. takımda ligin bitimine 2 hafta kala Doğanşehir Belediyespor takımı oldu. Bu arada A Gençler ile U13 liglerine de devam edildi.

2. AMATÖR KÜME..
Bu hafta oynanması gereken Ataköyspor- Darendespor karşılaşması , Darendespor takımının eksik futbolcu ile sahaya çıkmak istemesi üzerine hakem tarafından oynatılmadı. Bu karşılaşmadan Ataköyspor takımı hükmen 3-0 galip sayıldı.

Ligde 16. Haftanın toplu sonuçları şöyle :

Kale İdmanyurdu- Polat Belediyespor: 3-3
Ataköyspor-Darendespor : 3-0 (Hükmen)
Doğanşehir Bld.spor- Çatyolspor: 4-1
Yeşil Arapgirspor- Develispor: 2-2

Bu sonuçların ardından geçtiğimiz hafta 1. Amatör Küme’ye yükselmeyi garantileyen Çatyol Belediyespor’un ardından, Doğanşehir Belediyespor takımı da 1. Amatör Küme’ye yükselen 2. takım olmayı garantiledi. Son 3 haftaya girildiğinde umutlarını sürdüren Kale İdmanyurdu takımı ise haftayı 1 puanla kapatınca 26 puana yükseldi. Doğanşehir Belediyespor ise galibiyetle 33 puana ulaştı ve ligin tamamlanmasına 2 hafta kala Matematiksel olarak 1.Amatör Küme’ye yükselmeyi garantilemiş oldu.

A-GENÇLER LİGİ
Bu arada A-Geçler Ligi’ne ise 1 karşılaşma ile devam edildi. Karşılaşmada şu sonuç alındı:

Tecdespor- Hekimhan Belediyespor: 4-7
Sancaktarspor-Sıtmapınarıspor: 3-0 (Hükmen)
Fenerspor-Doğanşehir Bld.: 3-0 (Hükmen)

U-13 LİGİ
Bu arada U-13 Ligi’nde de 3 karşılaşma oynandı. Karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:

Galataspor-Malatyaspor:1-3
Fenerspor-Tekspor: 1-1
Sancaktarspor-Malatya Bld.spor: 2-2

HABER: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız