SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkinci Takım Giresunspor

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Grubu’nda, Deplasmanlı Süper Gençler (DSGL) Futbol Ligi Grup Şampiyonası Giresunspor ile Gaskispor arasında oynanan maçla sona erdi.

Malatya Grubu’nda 8 takımın mücadele ettiği maçlar sonunda Adana Demirspor gruptan birinci olarak çıkmıştı. İstanbul’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılacak ikinci takımın belirlendiği maçta ise Giresunspor ile Gaskispor karşı karşıya geldi. Giresunspor’un daha üstün oynadığı maçı yeşil-beyazlı takım 43. dakikada Eren, 77. dakikada Tuncer ve dakika 85’te Şükrü’nün attığı gollerle 3-0 kazandı.

Malatyalı Süper Lig hakemi Suat Arslanboğa’nın yönettiği karşılaşmanın son anlarında iki takım oyuncuları arasında çıkan gerginlik ise büyümeden önlendi.

Giresunspor Süper Genç takım antrenörü Selahattin Ceylan, bir senedir amaçlarını gerçekleştirmek için hazırlandıklarını söyledi. Ceylan, gruptan ikinci çıktıklarını ancak bunun önemli olmadığını ifade ederek, “Bizim çocuklarla beraber şampiyonlukta en üste çıkacağımıza inandığımız için bu bir vesile olacak. İstanbul’da da sesimizi duyuracağız. Ayrıca gösterdikleri misafirperverlikten dolayı bütün Malatyalılara teşekkür ediyoruz. Özellikle Emniyet Müdürüne ve polis evi sorumluları ile görevlilerine çok teşekkür ediyoruz. Burada çok güzel ağırlandık ve iyi bir ilgi gördük. Herkese saygılarımı sunuyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız