SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkinci Toplantı 15 Dakika!..

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Meclisi'nin, Ekim ayı ikinci toplantısı 15 dakika sürdü ve gündemdeki iki madde görüşüldü. Meclis, 70 yeni kadro öngören komisyon teklifini kabul etti, mahalle sınırlarının yeniden belirlenmesi çalışmalarını "numarataj" çalışmalarından sonraya erteledi.

Belediye Meclisi, ilkini 4 Ekim Çarşamba günü yaptığı Ekim ayının ikinci toplantısını, 6 Ekim Cuma günü yaptı. Daha önce 10.30'da toplanacağı belirtilen meclisin, 11.00'de başlayan toplantısı 15 dakika sürdü.

Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığındaki toplantıda, önceki toplantıda görüşülerek, oluşturulan komisyona havale edilen Norm Kadro hakkındaki teklif, komisyonun, teklif edilen şekliyle onayı doğrultusunda kabul edildi. Kabul edilen teklif 70 yeni kadro öngörüyor. Bu kadrolardan 16'sının yardımcı hizmetli (Hizmetli, Bekçi, Hayvan Bakıcısı, Gassal), 29 İtfaiye Eri, 3 Avukat, 7 teknik personel ve 15 sağlık personeli için kullanılacağı öğrenildi.

Toplantıda ayrıca, Eylül ayı Meclis Toplantısında alınan mahalle sınırlarının yeniden düzenlenmesi ile ilgili alınan kararı, yaşanan bazı sıkıntılar ve muhtarlıkların itirazından dolayı, şu anda Belediye tarafından yapılmakta olan numarataj işlemlerinin bitirilmesinden sonra belirlenmesi için iptal edildi.

15 dakika süren Ekim ayı ikinci toplantısında, bir sonraki ayın toplantısının 1 Kasım'da yapılması kararlaştırıldı.

Bu arada, aralarında 2007 Belediye tahmini bütçesi, Vilayet Parkı'ndan yol genişletme amacıyla "yer alınması" vs. gibi gündem maddelerinin komisyonlarda görüşüleceği, Kasım toplantısında gündeme geleceği öğrenildi.

FOTO: Meclisin AKP'li üyelerinden bir grup

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız