SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İkinci Üniversite Çalışmaları Var'

0
Güncellendi - 2016-03-01 21:21:14
'İkinci Üniversite Çalışmaları Var'
A- A+ PAYLAŞ

Vali Süleyman Kamçı, Malatya'ya Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kurulması yolunda çalışmalar olduğunu bildirdi.

TMMOB Mimarlar Odası Malatya Şubesi'nin, bir süre önce yeniden seçilen Habip Ahmet Şahin başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Vali Kamçı'ya makamında nezaket ve tanışma ziyaretinde bulundular. Şahin, ziyaret sırasında Malatya'ya bir mimarlık fakültesi kurulması gerektiği yolundaki düşüncelerini dile getirirken, Vali Kamçı, "Malatya'da Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kurulması çalışmaları var. Bu fakülte de kurulacak olan üniversite bünyesinde yer alabilir." dedi.

Ziyarette ayrıca, Malatya'nın imar konuları ile ilgili görüş alışverişinde bulunulduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Yılmaz (8 yıl önce)
    Şehrin doğu tarafında üniversite ve hastane var.Birde batı tarafında olsa Ne iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir Bilen (8 yıl önce)
    Mimarlik fakultesi kurulmasi acilmasi 2 secenek var...ya dogrudan mimarlik fakultesi kurulacak ve icinde mimarlik olacak..tabi o zaman suan da guzel sanatlar ve tasarim fakultesi bunyesinde bulunan peyzaj mimarligi, ic mimarlik, sehir planlama gibi bolumler de yeni kurulan mimarlik fakultesine kaydirilmasi dgru olur..ikinci secenek olarak da hali hazirdaki muhendislik faultesinin adi degisir ve muhendslik-mimarlik fakultesi olu..o sekilde muhendislik fakultesi bunyasinde kurulabilir...bence birinci secenek daha uygun cunku ayri bir fakulte kurulmasi demek kadro yonunden universitemize daha cok kadro verilmesi anlamina gelir...
    0
    0
    Yanıtla