SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İkinci Üniversite İçin.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:22:14
A- A+ PAYLAŞ
AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Battalgazi ilçesini ziyaret etti. 
 
AKP il teşkilatı ile Battalgazi Belediyesi'ni ziyaret eden Şahin, Battalgazi'deki çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
Battalgazi Kaymakamı Abdulmuttalip Aksoy yaptığı konuşmada, "Milletvekilimiz seçildiği günden bugüne kadar ilçemizin sıkıntıları ile yakından ilgileniyor. Yatırımlarımızda ciddi manada bir sıkıntı yok. İlçemizde ilk defa bu sene sulamada çok önemli sorunlarla karşı karşıya değiliz. Bunda da tabi yapılan yatırımların çok büyük bir payı var" dedi.
 
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Vekilimiz sık sık ilçemizi ziyaret ederek Battalgazi’deki sorunları yerinde görmek, incelemek ve çözüm noktasında gerekli tedbirleri alıp ilgililere ulaştırma noktasında hassasiyetini gösteriyor. Milletvekilimizin Battalgazi’ye göstermiş olduğu ilgi, alaka ve hassasiyet Battalgazi’nin diğer alandaki hizmetlerine de yansıyarak hızla ilerlemektedir" diye konuştu.
 
"Battalgazi buram buram tarih kokan güzide bölgelerimizden bir tanesidir" diyen Şahin, ilçenin AKP iktidarı döneminde çok ciddi yatırımlar aldığını söyleyerek, "Özellikle ecdadımızın bize bırakmış olduğu tarihi eserleri ayağa kaldırma noktasında Vakıflar Genel Müdürlüğü vasıtası ile yapılan çalışmalar iyi bir noktaya geldi. Bu alanda eksik kalan kısımlarında, özellikle Battalgazi Ulu Camii'nin etrafındaki müştemilatın içerisinde yer alan alanların hem kaymakamlığımız hem de belediyemizin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde epeyce bir alan kamulaştırıldı. Bu ilçemizi inanç turizmini öne çıkarma noktasında elbette ki ayağa kaldırmak gerekir" ifadelerini kullandı.
 
Malatya'nın büyükşehir olma noktasında herhangi bir engel ve sıkıntısının olmadığını da belirten Milletvekili Şahin, "Malatya Büyükşehir olunca hali ile biri güneyde diğeri kuzeyde iki merkez ilçe belediyemiz olacak. Bunlarla ilgili de Battalgazi ve Yeşilyurt birer belediye müştemilatında olacaklar. Diğer bir konumuz ise Tacan kışlası olarak tabir edilen bir bölgede üniversitemizin birçok fakültesi ve yüksek okul, faaliyetlerini sürdürmektedirler. O bölgede ikinci bir üniversitenin kurulmasıyla ilgili olarak da elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Geçenlerde Genelkurmay Başkanımız ve Başbakanımız birlikte geldiklerinde onlara daha önce taleplerimiz olmuştu. Askeri bölge olarak hem atış sahamız hem de Ulaştırma alayının bulunmuş olduğu Beylerderesi mevkiinde oranın bir kısmını tahsis ettiler. İnşallah burayı da tahsis ederse civarda yaşayan insanlarımızın uçakların yapmış olduğu atıştan dolayı sıkıntıları bertaraf edilmiş olur, hem de ikinci bir üniversite kampüsü olarak açılır" şeklinde konuştu.
 
Battalgazi Belediyesi'ndeki görüşmelerin ardından Battalgazi esnafını ziyaret eden Şahin, vatandaşların sıkıntılarını ve önerilerini dinledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız