SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İkinci Yarı Çekişmeli Geçecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:13:13
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, ligin ilk yarısının kendileri için istedikleri gibi geçmediğini kaydederek, “Ligin ikinci yarısı daha zorlu ve çekişmeli geçecek” dedi.

Kapkıner, transfer yasağı nedeniyle sezona transfer yapamadan başladıklarını ifade ederek, “4 dönem transfer yasağı cezamız sürüyor. Sezona da bu yasakla başladık. Takımımıza dışarıdan takviye yapamadık. Bunun yanında elimizde olan futbolcularında bir kaçını kaybettik. Dolayısıyla da bu sezonun ilk yarısı istediğimiz gibi geçmedi. 14 Şubat’ta transfer yasağımız kalkıyor. Tabi bu dönemde de transfer dönemi sona eriyor” ifadelerini kullandı.

Yer aldıkları B Grubu’nun zorlu olduğunu belirten Kapkıner, “Zorlu bir gruptayız. Her takım birbirini yenebiliyor. Çünkü takımların arasında çok fazla kalite farkı yok. Takım olarak tabi bir maçımız için karar verilmesini bekliyoruz. AFDK’dan çıkacak olan neticeye göre grupta ikinci olma ihtimalimiz çok yüksek. Bu çizgiyi sürdürüp, ligi ilk 2 içerisinde tamamlamak istiyoruz. Onu da başarabilecek güçteyiz. Ligin ikinci yarısı zorlu ve çekişmeli geçecek. Takımlar ikinci yarıya hazırlanıyorlar. Bu anlamda takviyelerde yapıyorlar. Grubumuzda zaten kötü takım yok. Sürprizin çıkmayacağı bir gruptayız. Bu anlamda ikinci yarı daha çekişmeli geçecektir” diye konuştu.

Kapkıner, filiz lisanslı 6 futbolcu ile temasta olduklarını kaydederek, “4 tane kesin olarak anlaştığımız futbolcu var. 2 tane de görüştüğümüz futbolcu var. Bu futbolcuları filiz lisans ile takıma kazandıracağız. Geçene sezondan iyi bir kadromuz vardı. Bu kadroya, 6 filiz lisanslı oyuncuyu takviye edersek, ikinci yarı bizim için daha farklı geçecektir” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız