SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İkinci Yarı Farklı Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:09:32
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un teknik sorumlusu Cihangir Serken Meriç, ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydetti. 

Kamp çalışmalarını Malatya'da sürdürdüklerini ifade eden Meriç, "İkinci yarı hazırlıklarına devam ediyoruz. İkinci yarı için bir kamp programımız vardı. Yönetim kurulu ile görüştükten sonra bu kampın Malatya’da olmasına karar verdik. Günü izinli geçireceğiz. Cuma günü tekrar kaldığımız yerden devam edeceğiz. Önümüzdeki haftanın programını da yaptık. Önümüzdeki hafta hazırlık maçları yapmayı düşünüyoruz. Elazığ’ın bir takımı var. Adıyaman’ın bir takımı var. Burada kendi ligimizde mücadele eden amatör bir takım ile hazırlık maçı yapacağız. Onlarla ilgili çalışmalarımızda devam ediyor. İlk hafta çalışmalarımızı kuvvet ve dayanıklılık şeklinde devam ettiriyoruz. Bugünden sonraki idmanlarımız da teknik, taktik, beceri ve hazırlık maçlarıyla devam edeceğiz" dedi.

"İKİNCİ YARI BİZİM İÇİN FARKLI OLACAK"

Meriç, ligin ikinci yarısının kendileri için farklı olduğunu kaydeden Meriç, şunları söyledi: "Bu konuyu her zaman söylüyorum. Benim oyuncularım çok onurlu ve karakterli bir oyuncu grubu. Dürüst ve çalışmayı seven bir ekipten kurulu, bir kolej takımı gibiyiz. Genç bir takımız. Son haftada çok iyi bir futbol oynamamıza rağmen, 1 puan ile sahadan ayrıldık. İkinci yarıya daha iyi hazırlanıyoruz. İlk yarıda oynadığımız maçların kasetlerini seyrediyoruz. Yaptığımız hataları ikinci yarı tekrarlamamak için. Onlara göre ikinci yarı hazırlığımızı daha iyi gerçekleştiriyoruz. İnşallah ikinci yarı bizim adımıza daha güzel geçer. İkinci yarı daha farklı bir Malatya Yeşilyurtspor izletip, ligi daha güzel bir yerde bitirmek istiyoruz.”

"TAKIMA KATKI SAĞLAYACAK TRANSFERLER YAPACAĞIZ"

Takıma katkı sağlayacak transferler yapacaklarını dile getiren Meriç, "Mert Ali Turgut’u alt yapıdan tanıyorum. U-15 ve U-17’de Milli olmuş bir futbolcu. Kendisi Amatör’e dönme kararı almış. Bize belirtti. Bizde sağlıklı bir karar alıp almadığını sorduk. Çünkü gelecek vaat eden çok yetenekli bir oyuncu. Çok yakın tanıyorum. Böyle bir karar alarak bizi tercih etmesi, bizim adımıza çok sevindirici ve mutlu edici oldu. Kendisine şartlarımızı belirttik. Kendisi de bizimle olacağı için çok mutlu olacağını söyledi. İnşallah bize de güç katacaktır. Transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Mert Ali Turgut gibi bize katkı sağlayacağına inandığımız, transferleri yapacağız. Bir iki oyuncuyla daha görüşmelerimiz sürüyor. Onlarda birkaç gün içinde netlik kazanır diye düşünüyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız