SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İkinci Yarı Farklı Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:11:52
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Asbaşkanı Nusret Öncü, ligin ikinci yarısına hazır bir şekilde gireceklerini ifade ederek, takımın her geçen gün daha iyi performans ortaya koyduğunu söyledi.

Takımın Antalya'daki kamp çalışmalarını yakından takip eden Öncü, hazırlıkların iyi bir ortamda, verimli bir şekilde geçtiğini dile getirdi.

İkinci yarı kamp çalışmalarının sorunsuz bir şekilde devam ettiğini ifade eden Öncü, "Yeni Malatyaspor büyük bir camia. Bu sıkıntılı süreçten kenetlenerek, birlik ve beraberlik içerisinde çıkacağız. Biz yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak hedefimizden emin bir şekilde ikinci yarıya hazırlanıyoruz. İnşallah ikinci yarıda istediğimiz sonuçları alıp, sezon sonu PTT 1. Lige çıkacağız" dedi.

"Futbolcuların performansı bizi çok mutlu etti"

Öncü, ikinci yarı kamp çalışmaları kapsamında Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubun lideri Bandırmaspor ile bir hazırlık maçı yaptıklarını anımsattı.

Teknik direktör Feyyaz Uçar'ın hazırlık maçında bütün oyunculara şans verdiğini kaydeden Öncü, "Biz futbolcu arkadaşlarımıza sonuna kadar güveniyoruz. İyi ve karakterli futbolculardan kurulu bir kadromuz var. Hazırlık maçında da gördük ki, futbolcularımız oldukça istekli. Hep birlikte bu işi başaracağız" diye konuştu. 

Nusret Öncü, futbolcuların istek ve hırslarının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "İkinci yarı bizim için her anlamda farklı olacak. Ligin ilk yarısında taraftarlarımızı üzdük ama ikinci yarıda onları artık sevindireceğiz. Bu anlamda futbolcularımızın hırs ve istekleri bizi oldukça memnun etti. İnşallah ikinci yarıya iyi başlayıp, sezon sonunda da mutlu sona ulaşacağız" ifadelerini kullandı. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız