SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkinci Yarı Hazırlığı Tamamlandı

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup mücadele eden Malatyaspor, Malatya Demirspor ile oynadığı hazırlık maçını 4-1 kazandı.

Malatyaspor'un gollerini Talat, Okan, Fethi ve Onur attı. Yeşiltepe'deki tesislerde oynanan hazırlık maçıyla ikinci yarı hazırlıklarını tamamlayan Malatyaspor, Salı gününden itibaren kampa girecek. Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacak olan Malatyaspor, Çarşamba günü hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini bekleyecek.

ERGÜN HOCA MEMNUN

Malatya Demirspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında kadrodaki bütün futbolculara görev veren sarı kırmızılı takımın teknik patronu Ergün Albayrak, futbolcuların performansından memnun olduğunu söyledi. Albayrak, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini kaydederek, "İkinci yarı hazırlıklarımız kapsamında hazırlık maçları oynadık. Bu maçlarda futbolcularımızın performanslarını görme imkanımız oldu. Farklı mevkilerde de çeşitli denemelerimiz oldu" dedi.

MUSTAFA ASLAN GERİ DÖNDÜ

Öte yandan, takımdan ayrılarak, Hatayspor ile anlaştığı bildirilen defans oyuncusu Mustafa Aslan'ın takıma geri döndüğü kaydedildi. Aslan'ın Hatayspor ile anlaşamadığı ve takıma geri döndüğü, takımla birlikte Salı gününden itibaren çalışmalara başlayacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız