SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İkinci Yarı Pozisyon Bulduk"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:08:45
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, "Kalan maçlarda öncelikli hedefimiz 3 puan olacak" dedi.

Hacettepespor maçı sonrası basın toplantısı düzenleyen tecrübeli teknik adam, "Puanın çok önemli olduğu haftalardayız. Kazanılan galibiyetlerin önemli olduğu haftalardayız. İlk yarı çok iyi oynadığımızı söyleyemeyiz. Ama ikinci yarı istediğimiz pozisyonları ve golleri bulduk. Ceza sahası dışında verdiğimiz birkaç şut pozisyonunun dışında, rakibe pozisyon vermedik. Kaleci Vedat’ın formu oldukça iyi. Birkaç pozisyonda pozisyon başlamadan müdahalesini yaptı. Cansiperane oynuyor. İnşallah ciddi bir sakatlığı olmaz. Onun dışında rakiplerimizden puan kaybedenler oldu,kaybetmeyenler oldu, biz yarışın içinde her zaman olacağız” ifadelerini kullandı. 

"Üst üste iki maça aynı kadroyla çıkamadım"

Feyyaz Uçar, en büyük sıkıntılarının takımdaki eksiklerin çokluğu olduğunu belirterek, şunları söyledi: "En büyük sıkıntılarımızdan biri, hiç bir zaman aynı maça aynı 11 ile çıkamıyorum. Bu biraz oyun şablonumuzu da bozuyor. Bugün çok şükür kırmızı kart görmedik. Haftaya eksik oyuncum yok. İrfan haftaya geliyor. Sadık’ı yetiştirmeye çalışıyoruz. Onlarda takımımıza daha güç katacaktır."

"Maçlara 3 puan odaklı çıkacağız"

Ligde kalan maçlara 3 puan odaklı çıkacaklarını ifade eden Uçar, "Şampiyonluğa oynayan takımlar genellikle maç kazanma derdine düşer. Bizde daha Hacettepespor karşısında ofansif bir kadroyla çıktık. Bundan sonrada yine böyle yapacağız. Hacettepespor takımına çok tempolu oynayamazsınız. Geride oyunu iyi kuralım. Çok güzel pas yapalım. Sonuçta genç bir ekip. Alan daraltıyor. Topun arkasına geçiyor. Bundan sonraki maçlardaki tek hedefimiz öncelikle 3 puan" diye konuştu.

HACETTEPE CEPHESİ..

Hacettepespor Teknik Direktörü Osman Nuri Işılar, Yeni Malatyaspor'a ligin ilerleyen haftalarında başarılar dileyerek, "İnşallah bu futbollarını şampiyonluk ile taçlandırırlar" dedi.

Karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan tecrübeli teknik adam, "Güzel bir oyun oldu. Genç bir ekip olarak Malatya’nın onurlu tarihine duyduğumuz saygımız sonsuz. Biz bugün bu seyirciye karşı top oynamaya çalıştık. 20 yaş altı bir kadroyla maça çıktık. Malatya kadro kalitesini sahaya yansıttı. Yedek kulübesinden giren oyuncu çıkan oyuncudan daha değerli. Bundan daha iyisini yapacak bir Malatya ama o da bazı sakatlıklar yaşadı. İlk yarı itibariyle 2 gol pozisyonu yakaladık. İkinci yarıda bu oyun anlayışı ile başladık. İkinci yarı rüzgar avantajını da kullanarak, oyunu forse etmek istedik. Sahada topu yere indiren, defanstan oyun kuran usta ayakları olan bir Yeni Malatyaspor vardı. İstediği sonucu aldı. Önleri açık. Zorlu yollarından başarılar diliyoruz. İnşallah bu futbollarını Şampiyonluk ile taçlandırırlar" şeklinde konuştu. 

Kendilerinin Gençlerbirliği’nin pilot takımı olduğunu belirten Işılar, “ Biz Hacettepespor olarak Gençlerbirliği’nin pilot takımıyız. Bu oyuncular bizim ekibimizin 10 yaşından beri yetiştirdiği futbolcu arkadaşlarımız. Bizim için futbolcu yetiştirmenin en önemli faktörü deplasmanda göstereceği duruştur. Bugün o duruşu sergiledik sahada. Biz kalan maçlarımızda deplasmanda galip gelmeyi istiyoruz” dedi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız