SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İkinci Yarıda Toparlandık'

A- A+ PAYLAŞ

1-1 sonuçlanan karşılaşmadan sonra değerlendirme yapan Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Ömeroviç, ilk yarı kötü oynadıklarını, ikinci yarı toparlandıklarını söylerken, Gaziantep Büyükşehir Belediye teknik direktörü Suat Kaya, Malatyaspor'un kalelerine bir kez gelip golü bulduğunu öne sürdü.

Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Ömeroviç , 1 puana razı olduklarını ifade ederek, "1 puan aldığımız için mutluyuz. İlk yarıda rakibimiz bizden daha iyi oynadı ve daha çok pozisyon üretti. İlk yarıyı izlerken dua ediyordum, ilk yarının 1-0 bitmesi için. Çünkü devre arasında takım arkadaşlarımla görüşme fırsatı bulacaktım. Sonuç olarak ilk yarı böyle bitti ve takımı devre arasında toparlama şansı bulduk. İkinci yarıda da daha baskılı oynayan taraf bizdik. Sonuç olarak 1 puana razı olduk. Maç
öncesi takımda olan hırs ve istek sahaya yansıtılamadı. Özellikle de ilk yarıda bunu yapamadı. Ama ikinci yarıda dediğim gibi toparlanarak 1 puanı aldık" diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya ise, maç sonrası yaptığı açıklamada, iyi ve baskılı oynayan tarafın kendileri olduğunu belirterek, buna rağmen 1 puana razı olduklarını söyledi. 90 dakika boyunca baskılı bir oyun sergilediklerini belirten Teknik Direktör Suat Kaya, "Malatyaspor kalemize bir kez geldi ve bunu da gole çevirdi. Bu maçı unutmamız gerekiyor ve önümüzde Eskişehirspor maçı var. Bu maça hazırlanacağız ve inşallah başarılı oluruz. 1 puana bence Malatyaspor sevindi. Çünkü
maçın başından sonuna kadar kazanmayı arzulayan bizim takımdı. Durum 1-0 iken verilmeyen bir penaltımız var. Bu penaltı verilseydi belki maç kopacaktı ama verilmedi. Bunlar futbolda olan şeyler. Ama biz maça çok hızlı başladık ve her alanda baskılı oynadık. Kazanmayı isteyen taraf bizdik" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız