SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkinci Yarıda Yıkıldılar

A- A+ PAYLAŞ

Bayanlar Futbol Ligi'nde ilk yarının son karşılaşmasında Malatya Gençlik ve Spor Kulübü, İzmir Elit Çimenspor'a 3-2 mağlup oldu.

Yeşiltepe Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi Malatya Gençlik ve Spor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. 90 dakika sonunda sahadan 3-2 mağlup ayrılan Malatya Gençlikspor, rakibine puan kazandırmanın ve kendisinin puanları kaybetmesinin üzüntüsünü yaşadı.

Malatya Gençlik ve Spor Atrenörü Ahmet Özelçi, rakipleri İzmir Elit Çimenspor'un güçlü bir takım olduğunu belirtip, "İlk yarıyı 2-0 önde kapatmamıza rağmen, ikiaci yarıda rakibimiz atakları iyi değerlendirdiler. Ayrıca şans onlardan yanaydı"dedi.

İlk yarıda 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldıklarını hatırlatan Özelçi, "İlk yarıyı 11 puanla kapattık. Hedefimiz play-off'a yükselmekdir. İlk yarıda keybettiğimiz punları ikinci yarıda kazanmaya çalışacağız"şeklinde konuştu.

FOTO: Pazar günkü maçtan bir enstantene (Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız