SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İkinci Yarının En Önemli Maçı'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatya Spor, Kocaeli takımlarından Körfezspor ile 27 Mart Pazar günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Cafer Aydın yönetiminde çalışan sarı siyahlı takımda futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlendi.

CAFER AYDIN SAKATLANDI
Yeni Malatya Spor'da Körfezspor maçının mesaisi devam ederken, Sarı - siyahlı takım günü çift antrenmanla geçirdi. Antrenmanda futbolcularla yakından ilgilenen teknik direktör Cafer Aydın, 5'e 2 top çalışmasında sol ayağına darbe alarak, sakatlandı. Antrenmana sekerek gelen Aydın'a futbolcular takıldı. Futbolcular, "Hocam ayağınıza ne oldu?" diyerek, espri yapmayı ihmal etmedi.

NEŞELİ ANTRENMAN
Sarıyer ve Hacettepe karşılaşmalarında alınan galibiyetler takımın moralini düzeltirken, futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlemlendi. Futbolcular, birbirine takılarak, espri yaptı. Dar alanda kısa pas çalışmasında futbolcuların hırslı ve istekli oluşları teknik heyetin yüzünü güldürürken; teknik patron Aydın, sık sık futbolcuları motive etti.

Öte yandan Hacettepe maçında kırmızı kart gören Hüseyin Kartal, Körfezspor maçında forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Mehmet Akif ve Recep'in ise tedavilerinin devam ettiği kaydedildi.

YENİ MALATYA SPOR TEKBİK DİREKTÖRÜ CAFER AYDIN: "İKİNCİ DEVRENİN EN ÖNEMLİ MAÇI"
Öte yandan Yeni Malatya Spor'da teknik patron Cafer Aydın, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Aydın, Körfezspor maçını muhakkak kazanmak zorunda olduklarını kaydetti. Aydın, puan farkını aşağıya çekebilecekleri bir hafta olduğunu vurgulayarak, "Biz 40 puandayız, Körfezspor'un ise 38 puanı var. Onların da kendilerine göre bir hesabı var. Bizi yendikleri takdirde, yukarıyı daha rahat takip edebilirler. Bizim içinde ikinci devrenin en önemli maçı ve bu maçtan muhakkak 3 puanla ayrılmamız
gerekiyor. Çünkü rakiplerimizin bu hafta puan kaybedebilecekleri bir hafta ve puan farkını aşağıya çekebiliriz. O yüzden biz rakiplerimizden ziyade Körfezspor maçını galibiyetle tamamlayarak; gelecek haftaları daha net görmek istiyoruz" dedi.

"İLERİ HAFTALARA DA MUTLU BAKABİLMEK İÇİN KÖRFEZSPOR MAÇINI KAZANMALIYIZ"
Aydın, 3 haftadır takımın iyi futbol oynadığını ifade ederek, "Bugsaş, Sarıyer ve Hacettepe karşılaşmalarında çok iyi oynuyoruz. Bugsaşspor maçında sadece bu iyi oyunu skora yansıtamadık. Ama Sarıyer ve Hacettepe karşılaşmalarında hem oyun hem de skor anlamında istediğimiz gibi gidince, moral ve motivasyonda en üst seviyede oluyor. İşte bu neşemizi, bu motivasyonumuzu kaybetmemek için Körfezspor maçını 3 puanla kapatmamız gerekiyor. Bu haftaki gibi idmanlarımızın neşeli geçmesi ve gelecek haftalara daha mutlu bakmak için bu maçı kazanmalıyız" diye konuştu.

"BEYPAZARI ŞEKERSPOR MAÇINA KADAR PUAN FARKINI 3'E İNDİRMELİYİZ"
Beypazarı Şekerspor ile final maçı oynayacaklarını kaydeden Aydın, "İskenderun Demirçelik ile aramızda 7 puan fark var ama biz Beypazarı Şekerspor ile de aramızdaki puan farkını 7 olarak görüyoruz. Çünkü Beypazarı Şekerspor ile Ankara'da oynayacağımız bir maç var. Sezon son maçını Beypazarı Şekerspor ile oynayacağız. Şuanda aramızda 10 puan fark var. Bu maça kadar puan farkını 3'e indirebilirsek, orada final maçına çıkacağız. İskenderun'un bir maçı eksik ama Beypazarı Şekerspor ile aramızdaki puan farkını 7 olarak hesaplıyoruz. Dediğim gibi o maçı kazanırsak, play off'a biz gideriz. O nedenle Beypazarı Şekerspor maçına kadar puan farkını 3'e indirerek, o maçı mutlaka kazanmalıyız" şeklinde konuştu.

"GİRDİĞİMİZ POZİSYONLARI DEĞERLENDİRMELİYİZ"
Aydın, takımın girdiği pozisyonları değerlendirmek zorunda olduklarını belirterek, "Bugsaşspor maçında rakibimizin ilk yarıda bir atağı vardı o da gol oldu. Bizim 5 tane yüze yüz kaçırdığımız gol pozisyonları vardı. Hacettepespor maçında da aynısı oldu. İlk devre yüzde yüz kaçırdığımız gol pozisyonları oldu. Gelen seyirciler Hacettepe maçında sıkıntılı anlar yaşadı. Ama gelecek haftalarda girdiğimiz pozisyonları değerlendirmek zorundayız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız