SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İkinci Yarıya Farklı Başladık, Sonuç Aldık"

0
Güncellendi - 2021-01-17 19:11:30
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Bugünkü maçı kazanmak istiyorduk fakat ilk yarıda 1-0 geriye düştük. İkinci yarıya çıkarken de gerekli değişiklikleri yaptık. Daha dinlenmiş ve zinde arkadaşlarla ikinci yarıya başladık ve biraz daha farklı bir oyun formatında başladık, bundan sonuç aldık” ifadelerini kullandı” dedi.

Hamzaoğlu, farklı galip geldikleri Çaykur Rizespor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün geriye düştüğümüz maçı çevirmiş olmak bizim için çok önemli çünkü haftalardır süren kötü bir gidişatımız vardı. Yani çok kötü olmasa da beklentimizin altında kalan bir gidişattı. Bugünkü maçı kazanmak istiyorduk fakat ilk yarıda 1-0 geriye düştük. Tabii Galatasaray maçında sahaya sürdüğümüz kadroyla maça başladık. Yorgunluk olabileceği aklımızdaydı, öngörümüzdeydi. İkinci yarıya çıkarken de gerekli değişiklikleri yaptık. Daha dinlenmiş ve zinde arkadaşlarla ikinci yarıya başladık ve biraz daha farklı bir oyun formatında başladık, bundan sonuç aldık” ifadelerini kullandı.

Maçı iyi bir skorla kazanmayı başardıklarını kaydeden Hamzaoğlu, oyuncularını aldıkları galibiyetten dolayı tebrik etti.

Hamzaoğlu, önlerinde Hatay ardından da Galatasaray maçının olduğunu anımsatarak, “Önce deplasmanda oynayacağımız zorlu bir Hatayspor maçımız var. Ona en iyi şekilde hazırlanacağız” dedi.

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Hamzaoğlu, “Transfer çalışmalarını şöyle sürdürüyoruz; ne yapabiliriz, kimler gelebilir ya da kimler gidebilir? Talipleri olan futbolcularımız var. Onların gitmesi durumunda yerlerini doldurmamız gerekecek. Ama her zaman söylüyorum benim önceliğim mevcut kadromuzun mutlu ortamının devam ettirilmesi. Başka bir şeye ihtiyacımız yok çünkü eğer biz bu ortamda bunu sürdürebilirsek iyi bir takımımız var hedeflerimize ulaşırız. Öncelikli hedefimiz bunu sürdürmek sonra ihtiyacımız olursa zaten gerekli takviyeleri yaparız” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

28 yorum yapılmış

  • ABDULNUR (3 yıl önce)
    Sadece Sevgili Hamza hocadan bizim görmediğimiz neyi görüyorda Umut Bulutu oynatıyor onu merak ediyorum .Takımdan ümitliyim bence kadromuz iyi çok muhalefet olmamak lazım sahip çıkalım takıma
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Arkadaşlar bırakalım herkesi kendi işlerini yapmaları için Malatya 1.5 milyon tarftarı olan bir kulüp burda 15-20 kişinin yorumu ile ben de dahil takım ve kulüp yönetilmez, bugüne kadar hayal kırıklığına uğradığım tek maç Erzurum spor maçı demek 27 puanımız olurdu, ancak bunu da telafi eder bu ekip , bırakın kalan 22 maçımızda 24 puan daha alalım! Herkese selam ve saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Mehmet rize galibiyetiyle hemen abdest almış.birde milleti tövbe estağfurullaha çağırıyor.Adeta bağnazlıktan kendisine yeni bir kurtlar vadisi yaratmış.Bence acil tedavi gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Normalde bu takımın transfere ihtiyacı yok.Bu kadronun ödemelerini zamanında yaparsak hiç bir sorun çıkmaz.Satılacak oyuncumuz olursa o zaman yerine transfer yapılabilir.Hamza hocamızı ve futbolcu kardeşlerimi kutluyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarık (3 yıl önce)
    Umut kötü futbolcu değil ama 119 dakkikalıkda da değil, ligin alt tarafı kaynıyor en az 38 puanı aşmak zorundayız. schabek, semih, kulakları çekilmeli, Tete yerinde oynamalı ,Hafez kaliteli bir topçu neden yedek te ? Çaykur vasat bir takımdı , Kaleci hiç iyi değil , Acuva nasıl yedek olur akıllara ziyan. Cueva takıma kazandırılmalı ...bu iş akılla yürütmek lazım inatla olmaz....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydın (3 yıl önce)
    Burda başkana hocaya klavye arkasında takıma saldıranlara soruyorum sizler kime kalemşörlük yapıyorsunuz gerçek adınız soyadınız ile neden yorum yapmıyosunuz hep çakma feyk nickler kimim adamlarısınız açık açık dürüstçe yazın adınızı soyadınızı yazın bu kadar gizli ve hep aynı argümanlar ile saldırı size ne kazandıracaktır herkes aklını başına alsın bu takim bizim malatyalı olanların takımı ve bu takım şu ligde ilk beşe girecek kadar kalitelidir az sabır ya az sabır.. Pandemi tüm sektörleri vurmadım i dünya etkilendi yaaa Siz hangi akılla konuşuyosunuz az insaf ya ülke olarak kötü günler geçiriyoruz siz burda lafı güzaf mutsuzluk üzerinden mutluluk yaratmaya çalışıyosunuz çok abarttınız yaa bı rahat birakın insanları sükut lazımmı takımız başkan yönetim hepsi uyumlu bu kervan yürüyecek... Sevgilerimle
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)Mehmet Aydın isimli kullanıcı yorumuna
    Mesela benim adım neyse soyadımda odur,istanbulda ikamet ederim daha fazla bilgide veririm malum gizlilik kuralları var ! Ben çok eleştiriyorum yönetimi kardeşim mesela tek atımlık mermi gibi mübarek sezon başlarken transferde coşuyor,takım bir süre iyi gidiyor daha sonra çöküş başlıyor bununla beraber maddi kriz baş gösteriyor.Alınan oyunculara bakıyorum maliyeti neredeyse sıfır,ama satılan isimlere bakıyorum hemen hepsinden hatırı sayılı bir rakama gidiyor eldekiler yani bu durumda ortada akıllarda soru işareti oluşturuyor ? Geçen sezon düştük,tff'nin desteği ile ligde kaldık bu sene iyi başladık,biraz sendeledik yousuef ve aquah'ın satılma ihtimali konuşuluyor geçen sezon gidenlerin yerini dolduramadığımız için küme düşmüşken acaba büyük başkan bir daha aynı saçmalığı yapar mı diye sanırım hemen her taraftarın kafasında aynı soru işareti ? Ayrıca basit bir nedenden dolayı kadro dışı kalan ( kadro dışı bırakılması doğrudur o an için ) ama sözleşmesinin fesine kadar gidecek bir süreci yeni bitirdiğimiz cueva olayı varken daha çok soru işareti oluşturuyor bu yönetim ! Bu sene kalırsak bile ligde yine söylüyorum bu kafayla anca bu kadar idare edilir bu takım NOKTA !!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Ağzı olan konuşuyor çok bilen varsa gel takımı yönet desen kaçacak delik ararlar.Kardeşim malzeme bu başka takımların eli armut toplamıyor elbette bir takım yenecekte yenilecekte bu futbolun doğasında var.Bırakın Hamza hoca ve ekibi işini yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Öncelikle belirtmek isterim Malatyasporu Canım gibi seviyorum ve Hamza Hocayı Malatyama faydalî Bir Hoca olarak görmüyor ve istemeyenlerin başında geliyorum çünki Futboldan anlıyorum Başkanı hiçmi hiçmi hiç istemiyorum çünki Takım yönetimden iyi anlıyor ve iyi yönetilmediğinin altını çiziyorum. Başkan Adil Malatyaspora Malatyaya ihanet etme hakkın Rahmetine kavuşanlar hiç bir kiprit çöpü götürmedi Götürenler Ahlar günahlar Bedualarla ve sevaplarla gittiler kim yanında Avroları Dollarları götürmüştür Adil Başkan size tavsiyem Bir MALATYASPOR Sevdalısı olarak maneviyatı düşünün Lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN (3 yıl önce)
    Bu galibiyet hamza hocanın haftalardır yaptığı yanlışları kapatmaz...ikinci yarı oynayan kadro ile niye baslanilmaz..hadebeden sol bek yaratmak tam hamza hocaya yakışırdı.. birde adalet ey hamza hoca..oyuncular arasında adalet...küstürme futbolcuları.. so sözüm yönetime.. sayın başkan bu futbolcuların alın teriyle kazandıklarını terleri kurumadan vereceksin..veremiyorsanız da erdemlik gösterip ayrılacaksınız..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Teknik heyeti n oyunculari kutlarim Emeginize saglik
    0
    0
    Yanıtla
  • 44TAYFA (3 yıl önce)
    Tebrikler hocam sadece üç oyuncu değiştirip rakibin kimyasını bozdunuz....
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Cuave gelmiş geçmiş Malatya ya gelen en iyi fotbolcu izlemek zevk verirdi ama adil ve hamza gibi fotbol bilgisi ve becerileri olmayan başkan ve teknik direktör harcadılar umut kubulay olcay a Malatya lıları mahküm ettiler takımda yıldız olmada kimi izleyeceğiz herhalde odunları izleyeceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Önder (3 yıl önce)
    Hocayı bir anda kral yaptı Malatya kamuoyu. Mükemmel bir teknik direktörse neden şimdiye kadar 14 takım değiştirmiş. Erzurum, Ankaragücü, Kayseri gibi vasat kadroya sahip takımlara yenilirken sanki başka bir teknik direktör vardı. Altı üstü ilk 11 inde yarısı eksik olan bir Rize’yi yenmiş. Bu maçı almasaydı gideceğini biliyordu. Kadromuz yeterli, yeterki adaletli bir şekilde forma dağıtımı yapılsın ve herkes oynanması gereken yerde oynasın. İnşallah galibiyetlerin devamı gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    bir maç alması hocayı temize çıkarmaz.beş haftadır sesi çıkmayanlar,bu hafta aslan kesildi burada.Rize çok vasattı bu hafta.hoca artık kredisini fazlasıyla tüketti.Gitmesi çok ama çok hayırlı olur.Cueva neden oynamıyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Arkadaş takım 4 çekmiş siz neyin peşindesiniz. Keyfini sürün Allah aşkına. Ne durmadan hocaya eleştiri... Herkes teknik direktör maşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Bu adam takim.kumeye düşene kadar inmeyecek sırtımızdan, bir 3 aldı, maliyeti cueva oldu ve süperlig olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Cueva gönderdileri kanstsızkuş sıfır bu nasıl olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    rizenin 7- 8. eksikle geldiler. 4. tane korona. 2. sakat ve 2 cezalı oyuncuları vardı. bu eksiklikler ilk 11 oyuncuları.. rizenin 7-8 eksikle gelmesi hamza hocanın ekmeğine yağ sürdü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne yapalım uzulelim mi yendik diye ;))
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezai (3 yıl önce)
    Hamza sen hoca değilsin.Hoca futbolcuyu kazanır.Sen deki inadı normal bir insanda bile görmedik.. Cueva gibi bir oyuncuyu sayende kaybettik.Sahipsiz Takımın başkanı Adil gevrek istifa..
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (3 yıl önce)
    bence de artık kendini bilmeyen gereksizlerinde gevezelik yapmasına gerek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Oyunu okuyamayan ve fotbolcuyu yerinde adilce oynatmayan bir teknik direktör sün hala para diyiyorsun adile iyi yutturuyorsun helal olsun hamza
    0
    0
    Yanıtla
  • 44Sevdalisi (3 yıl önce)
    Hocam isine bak. Yorumlara bakma. Yola devam. Basarilarinizin devamini dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • 3 mağlubiyet 1 galibiyet bu ayar iyi değilmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Hamza gölge etme başka lisan istemez sıfır bir teknik direktör sün cuaveyi yedim Malatya unutmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • GENE GELDİM (3 yıl önce)Yılmaz isimli kullanıcı yorumuna
    Bir yandan iyi bir yandan kötü oldu Hamza Hoca ile devam ederler artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Hocam lisan degil ihsan istemez olacakti
    0
    0
    Yanıtla