SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkincide Patladı!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da cadde üzerinde üzerine bırakılan şüpheli çanta paniğe sebep oldu. Olay yerine gelen polis ekipleri, iki denemeyle çantayı etkisiz hale getirebildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Milli Egemenlik ile Mimar Sinan caddelerinin kesiştiği kaldırımın yanındaki bir apartman önünde meydana geldi. Kaldırımda bulunan direğe bağlı çöp kutusu üzerinde görülen şüpheli bir çanta polise bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alırken, şüpheli çantanın etrafına şerit çekti.

Alınan güvenlik önlemlerinin ardından yaklaşık yarım saat korkulu dakikalar yaşayan vatandaşlar, bomba imha uzmanlarının gelmesini bekledi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları koruyucu elbise giyerek şüpheli çanta üzerinde incelemelerde bulundu. İlk denemede patlatılan fünye başarısız olunca ikinci fünye takıldı. Büyük bir gürültüyle patlayan şüpheli çanta boş çıktı.

Diğer taraftan yolun kapatılması sebebiyle trafikte aksamalar yaşandı. AKP ile İşçi Partisi binaları arasındaki caddede bulunan vatandaşlar rahat bir nefes alırken, yol tekrar trafiğe açıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız