SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İkincisi Olduğuna İnanmıyorum'

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:40:39
'İkincisi Olduğuna İnanmıyorum'
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde 27 öğrenci Diş Hekimleri Günü kutlaması kapsamında törenle beyaz önlük giydi.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde Diş Hekimleri Günü ve Beyaz Önlük Giyme Töreni düzenlendi. Törene İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Polat ile davetliler, öğrenciler ve velileri katıldılar.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Polat, “mesleklerin temelinde insana ve topluma hizmet yatar. Konuşup gülemeyen bir insanın konuşup gülmesini sağlamanın, ızdırabı olan bir insanını ızdırabını dindirmenin hazzını para ile ölçemezsiniz. Bu hizmetlerin verdiği hazzı ve daha da önemlisi tatmin mutluluğunu bir tarafa atarak, olaya sadece kar etmek ve zenginlik penceresinden baktığınızda doğru iş yapmanız veya mutlu olmanız mümkün değildir” dedi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Diş Hekimliği Fakültesi’nin 4. yılına girdiğini belirterek, “Türkiye’de kalite olarak saygınlığı en yüksek olan bir Diş Hekimliği Fakültesi’nde okuyorsunuz. Bununla iftihar edebilirsiniz. Çünkü biz bu dönem içerisinde üniversitemiz de bu kadar kısa bir süre içerisinde bu kadar modern, bu kadar ileri teknikleri kullanabilen ve bu kadar genç idealist öğretim üyelerinden oluşan ve gencecik öğrencileri olan Türkiye’de ikinci bir Dış hekimliği Fakültesi olduğuna da bu üniversitenin üst yöneticisi olarak inanmıyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Diş Hekimliği Fakültesi 3. Sınıf öğrencilerine beyaz önlük giyme töreni düzenlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız