SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkisi 500 Bin Lira

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nin Su ve Kanal Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere satınaldığı vidanjör ve küçük çaplı iş makinesinin toplam değerinin 500 bin lira civarında olduğu belirtildi.

Belediye önünde sergilenen iki yeni araçla ilgili belediyeden şu açıklama yapıldı:

"Araç parkını her geçen gün yenileyerek vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet vermeyi hedefleyen Malatya Belediyesi, son olarak 1 adet kanalizasyon temizleme aracı ile 1 adet çok yönlü mini yükleyici iş makinesi aldı. 
 
Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili verilen bilgilere göre, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın göreve geldiği günden bu yana Malatya Belediyesi toplu taşıma araçları ile yatırım ve hizmetlerde kullanılan araç-gereç ve iş makinelerinin yenilendiği ve sayısının artırıldığı bildirildi. 
 
Yapılan açıklamada bugüne kadar 22 milyon lira değerinde 49 adet yeni otobüs ile yaklaşık 130 adet araç gereç, temizlik araçları ve iş makineleri alarak araç parkını yenileyen Malatya Belediyesinin; kanalizasyon arızalarının daha kısa sürede çözülmesi amacıyla 1 adet kanalizasyon temizleme aracı ile asfalt kesme, kazıma, freze ve taşıma gibi birçok özelliği bulunan 1 adet çok yönlü mini yükleyici alındığı belirtildi. 
 
Yaklaşık 500 bin liraya alınan iş makinelerinin Su ve Kanal Müdürlüğü tarafından kullanılacağı ifade edildi."
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız