SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkisi de Düştü: 2-4

A- A+ PAYLAŞ

2. Ligden 3. Lige düşmesi haftalar önce kesinleşen Malatyaspor, ligdeki son maçında kendi sahasında Diyarbakır Büyükşehir DİSKİ takımı ile karşı karşıya geldi. Malatyaspor bu maçı 4-2 kaybederken, rakibi Diyarbakır da bu galibiyete rağmen, Elazığspor deplasmanda 2-1 galip gelince gruptan küme düşen bir başka takım oldu.

STAD: Malatya İnönü

HAKEMLER: Fethi Serkan Koçak, Murat Ceylan, Yavuz Bahadır Ordu, 4. hakem Hilal Tuba Tosun Ayer

MALATYASPOR: Önder, Mehmet Yoldaş, Mustafa, Güven(Halil dk. 80), Buğra, Ahmet(Enes dk. 66), Talat, Raif(Hakan dk. 84), Müslüm, Murat, Sedat

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DİSKİSPOR: Ergin, Oktay, Alaeddin (İlhan dk. 82), Caner(Ercan dk. 46), Emrah, Can, Recep(Kadri dk. 86), Erkan, Fatih, Abdullah, Önder

GOLLER. Güven (dk. 5), Murat (dk. 57) (Malatyaspor), Alaeddin (dk. 4), Oktay (dk. 38), Fatih (dk. 44), Recep (dk .83) (Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor)

SARI KART: Talat (Malatyaspor)"

İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmada, galibiyetle lige veda etmek isteyen Malatyaspor, 3 topunun direkten döndüğü karşılaşmada bunu başaramadı ve Diyarbakır DİSKİ'ye 4-2 mağlup oldu.

Geçtiğimiz haftalarda Malatyaspor ve Kahramanmaraşspor'un 3. lige düştüklerinin kesinleştiği 2. lig 4. grupta ümidini son haftaya taşıyan Diyarbakır DİSKİ, 4-2'lik galibiyete rağmen düşen 3. takım oldu.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız