SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkisi de Galip

A- A+ PAYLAŞ
Aroma Erkekler Voleybol 3.Lig C grubununun ilk müsabakasında,  Malatya İnönü Üniversitesi Voleybol takımı, Antakya Belediyespor'u 3-0 mağlup etti.
 
Malatya İnönü Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanan müsabakanın birinci seti 25-14, ikinci seti 25-15 ve üçüncü seti ise 25-17 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi.
 
İnönü Üniversitesi Voleybol takımı antrenörü Mehmet Emin Kaplan, "Sezona iyi başlamak istiyorduk. İlk maçımızı 3-0 kazandık. İyi gidişimizi sürdürerek sezonu en iyi şekilde  tamamlamak istiyoruz" dedi.
 
ESENLİK DEPLASMANDA GALİP..
Bu arada, Aroma Erkekler Voleybol 3. Lig C grubunda mücadele eden diğer Malatya takımı Esenlik Malatya Belediyespor takımı ise Diyarbakır’da oynanan maçta Diyarbakır DSİ’yi 3-1 yendi.
 
İŞİTME ENGELLİLER MAÇI..
Öte yandan, Türkiye İşitme Engelliler 1. Basketbol Ligi D grubunda yeralan Malatya İşitme Engelliler Spor Kulübü, Adıyaman İşitme Engelliler’e 51-36 mağlup oldu.
 
Adıyaman Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maçın tüm periyotlarından Adıyaman İşitme Engelliler Spor Kulübü üstün çıktı. Sezonun ilk maçında Adıyaman İşitme Engelliler Spor Kulübü birinci periyodu 11-3, ikinci periyodu 17-9, üçüncü periyodu 35-21 alırken dördüncü periyodu ise 51-36 üstün tamamladı. 
 
FOTOĞRAF: Adıyaman- Malatya İşitme Engelliler Basketbol maçından (İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız