SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkisi de 'İç Saha' Sorunlu..

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:06:02
İkisi de 'İç Saha' Sorunlu..
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, ligin 10. Haftasında 29 Ekim Perşembe akşamı deplasmanda Balıkesirspor ile karşı karşıya gelecek. Deplasmanda şuana kadar 4 karşılaşma oynayan sarı kırmızılılar, 1 galibiyet, 2 beraberlik, 1'de mağlubiyetle 5 puan topladı. 

Ligde geride kalan 9 hafta sonunda 2 galibiyet, 2 beraberlik, 5'te mağlubiyet alan Yeni Malatyaspor, 10. haftada  ligin en çok berabere kalan takımı Balıkesirspor'a konuk olacak. Ligde zor günler geçiren iki takımın mücadelesini Edirne Bölgesi'nden Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya'nın yardımcılıklarını Ordu Bölgesi'nden Uygar Bebek ile Van Bölgesi'nden Emin Yıldırım yapacak. Saat 18.00'da başlayacak olan karşılaşma TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. 

-İÇ SAHADA 1 GALİBİYETİ VAR-

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'den PTT 1. Lige düşen Balıkesirspor, ligde istediği sonuçları alamıyor. Bir türlü istenen performansı yakalayamayan kırmızı beyazlılar, istikrarsız sonuçlara imza atıyor. 

Ligde geride kalan 9 hafta sonunda 1 galibiyet, 6 beraberlik, 2'de mağlubiyet alan Balıkesirspor, haftayı 9 puanla 13. sırada tamamladı.

Ligin en çok berabere kalan takımı olan kırmızı beyazlılar, ligdeki tek galibiyetini sahasında ligin 3. haftasında Kardemir Karabükspor'a karşı 2-0'lık sonuçla aldı. 

-DEPLASMANDA 1 GALİBİYET ALABİLDİ-

Sahasında aldığı sonuçlarla büyük hayal kırıklığı yaşayan Yeni Malatyaspor, deplasmanda sadece 1 galibiyet alabildi.

Hanesine yazdırdığı 8 puanın 5'ini deplasmanda alan sarı kırmızılılar, deplasmandaki tek galibiyetini ligin 8. haftasında Giresunspor'a karşı 2-1'lik sonuçla aldı. 

Sarı kırmızılılar, deplasmanda oynadıkları 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik, 1'de mağlubiyet aldı.

-ÜÇÜNCÜ KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEKLER-

Ligde geride kalan 9 haftada istikrarsız sonuçlar alan Balıkesirspor ile Yeni Malatyaspor, üçüncü kez karşı karşıya gelecek. 

İki takım daha önce 2012-2013 sezonunda Spor Toto Beyaz Grup'ta yer almıştı. Balıkesirspor'un 69 puanla şampiyon tamamladığı sezonda Yeni Malatyaspor, 56 puanla üçüncü sırada yer almış ancak Play-Off'larda elenmişti. 

Balıkesirspor ile Yeni Malatyaspor arasında Spor Toto 2. Lig'de 2012-2013 sezonunda ligin ilk yarısında 4. haftada oynanan karşılaşmayı Balıkesirspor 2-1 kazanmıştı. Ligin ikinci yarısında 21. haftada Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşma ise 0-0 eşitlikle sonuçlanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız