SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkisi de Sabıkalı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 2 ayrı işyerinde bayanların çantalarının çalınması olayına karışan 2 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Sivas ve Yeşilyurt Caddesi'ndeki iki farklı işyerinden bayanlara ait çantaları alıp kaçan T.D. ile M.Z.B. adlı şahıslar Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekiplerince yakalandı. Şüphelilerden T.D.'nin Ankara'ya gitmek isterken MAŞTİ'de yakalandığı belirtildi.

Şüphelilerden T.D.'nin 6 ayrı suçtan, M.Z.B.'nin ise 5 ayrı suçtan sabıka kaydının bulunduğu öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğü konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"02.09.2009 tarihinde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne Hanımınçiftliği Beldesi Merkez Mahallesi Star Pet Petrol civarında şüpheli bir aracın olduğu bildirilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerin belirtilen yer ve civarında yapmış oldukları çalışmalar neticesinde 33 … 252 plaka sayılı kartal marka oto, E.T, M.K. isimli şahıslar yakalanmıştır. Yapılan incelemelerde şahısların işyerinden hırsızlık suçunu işledikleri anlaşılmıştır. Araç içinde yapılan incelemede şahısların çalmış olduğu 9 adet el dokuması kilim, 1 adet yatak, 1 adet yorgan, 1 çift hoparlör, 1 adet anfi, 1 adet bilgisayar kasası, 1 adet bilgisayar monitörü ele geçirilmiştir.

Şüpheli şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğüne intikal ettirilmiş, yaşı küçük olan M.K. Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

Yakalanan şüpheli şahıslardan M.K. isimli şahsın değişik suçlardan 18 adet suç kaydının olduğu tespit edilmiştir.
E.T. isimli şahıs 02.09.2009 günü Adli Mercilere çıkartılmış ve sevk edildiği mahkemece tutuklanarak İlimiz E Tipi Cezaevine teslim edilmiştir."

KİLİM ÇALDI
Bu arada Malatya'da girdikleri muhasebe bürosundan 11 adet eski kilim çalan 2 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Dabakhane Mahallesi'ndeki bir muhasebe bürosunda meydana geldi. Muhasebe bürosuna giren E.T. ve M.K. adlı şahıslar, buradaki 11 adet el yapımı kilim ile 1 adet bilgisayar monitörü ve 1 adet bilgisayar kasasını çaldılar.

Şahıslar, daha sonra çaldıkları eşyaları yükledikleri 33 FH 252 plakalı otomobili, Hanımınçiftliği kasabasında terk ederek kaçtılar. İhbar üzerine olay yerine giden polis, 18 ayrı suçtan sabıka kaydı bulunan yaşı 18'den küçük olan M.K. ile E.T. adlı şahısları yakaladı.

Şüpheliler sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız