SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkisi de Sonradan Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:32:11
İkisi de Sonradan Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Ligin 13. haftasının sonucu en merakla beklenen maçı, Altınordu ile Yeni Malatyaspor arasında oynanacak. Sahasında kaybetmeye tahammülü olmayan İzmir ekibi, deplasmanda fırtına gibi esen ve son 2 haftayı galibiyetle tamamlayan Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.

PTT 1. Lig'de geride kalan 12 hafta sonunda Altınordu 19, Yeni Malatyaspor ise 14 puan topladı. Lige iyi başlayamayan iki ekip, Pazar günü İzmir Atatürk Stadı'nda kozlarını paylaşacak.

Lige iyi başlayamayan ancak son haftalarda aldıkları sonuçlarla puan tablosunda çıkışa geçen Altınordu ve Yeni Malatyaspor'un aldıkları sonuçlar ve yakaladıkları çıkış dikkatlerden kaçmıyor.

İç sahada en çok puan toplayan 3. takım olan kırmızı lacivertliler, Yeni Malatyaspor'u sahasında eli boş gönderip, çıkışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Hanesine yazdırdığı 14 puanın 8'ini deplasmanda alan sarı kırmızılılar ise, deplasmandaki iyi grafiğini sürdürüp, 3'te yapmak istiyor.

-Yeni sezon onlar için kabus gibi başladı-

İzmir'in Göztepe ve Karşıyakla ile birlikte PTT 1. Ligi'ndeki temsilcisi olan Altınordu, sezona iyi başlayamayan takımlar arasındaydı.

Ligin ilk haftasında sahasında Samsunspor'a 4-0 yenilen Altınordu, ikinci hafta deplasmanda Boluspor ile 1-1 berabere kaldı. Üçüncü haftada sahasında 1461 Trabzon'a 1-0 mağlup olan İzmir temsilcisi  kendisini bir anda ligin son sırasında buldu.

Kendisinden beklenen başlangıcı yapamadığı gibi ligin son sırasına yerleşen Altınordu, dördüncü haftada deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Bu karşılaşmada alınan 1 puan Altınordu'nun gidişatını da değiştirdi. İzmir ekibi, beşinci haftada sahasında Alanyaspor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı. Kardemir Karabükspor deplasmanında 0-0 berabere kalarak 1 puan çıkaran kırmızı lacivertliler, yedinci haftada sahasında Vartaş Elazığspor'u 1-0, sekizinci haftada deplasmanda Adanaspor'u 4-2, dokuzuncu haftada da sahasında Göztepe'yi 1-0 yenerek, ligde iyi bir çıkış yakaladı.

Ligin 10. haftasında Giresunspor'a deplasmanda 1-0 kaybeden İzmir ekibi, 11. haftada sahasında ligde zor günler geçiren Denizlispor'u 2-0'la geçmeyi başardı. Altınordu 12. haftada ise Balıkesirspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

Ligde ilk 3 hafta sonunda ligin son sırasında yer alan lacivert kırmızılılar, 9 haftalık süreçte hanesine 19 puan yazdırdı ve 5. sırada yer aldı. 

-Altınordu ile aynı kaderi paylaşıyorlar-

Yeni Malatyaspor'da, Altınordu gibi lige iyi başlayamadı ancak son  2 haftada hanesine yazdırdığı 6 puan ile bir anda 13. sıraya yükseldi.

PTT 1. Lige iyi başlayamayan Yeni Malatyaspor, ilk hafta sahasında 1461 Trabzon'a 1-0 mağlup oldu. İkinci hafta deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak, ilk puanını alan sarı kırmızılılar, üçüncü haftada sahasında Alanyaspor'u 2-1 yenerek, ilk galibiyetine de imza atmış oldu. Ligin dördüncü haftasında Kardemir Karabükspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Malatya ekibi, beşinci haftada sahasında Vartaş Elazığspor'a 2-1 yenildi. Ligin altıncı haftasında deplasmanda Adanaspor'a 2-0 kaybeden sarı kırmızılılar, yedinci hafta sahasında Göztepe'ye 3-1'le boyun eğdi.

Ligde ilk 7 hafta sonunda istikrarsız sonuçlara imza atan Yeni Malatyaspor, İrfan Buz ile çıktığı sekizinci hafta maçında deplasmanda Giresunspor'u 2-1 yenmeyi başardı. Dokuzuncu haftada sahasında Denizlispor'a karşı 2-1 ile şok bir mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, 10. haftada da Balıkesirspor'a 1-0 yenildi.

10 hafta sonunda sadece 8 puan toplayabilen Yeni Malatyaspor, 11. haftada deplasmanda Şanlıurfaspor'u 2-0 yenerek, çıkışın sinyalini verdi. 12. haftada sahasında Kayseri Erciyesspor'u 3-1 yenen Malatya ekibi, 2 haftada 6 puan topladı ve 14 puanla haftayı 13. sırada tamamladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız