SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkisi İspanyol, 8 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Kayseri yolu Akçadağ ilçesi Kürecik Köyü Karahan mevkiinde, İspanyol uyruklu 27 yaşındaki Fernandez Engel yönetimindeki, kiralık olduğu belirtilen 34 KMZ 21 plakalı otomobil, viraja hızlı girince takla attı. Sabah 08.00 sıralarındaki kazada sürücü ile araçta bulunan 22 yaşındaki kız arkadaşı Johanna Margherita yaralandılar.

Elazığ’dan Malatya yönüne gelmekte olan Ali Hamamcılar yönetimindeki 44 KS 733 plakalı araç, sürücünün direksiyon başında uyuması ve kontrolu yitirmesi sonucu karşı yönden gelen Kazım Orhan yönetimindeki 21 ES 022 plakalı kamyona çarptıktan sonra sürüklenip, kamyonun arkasından gelen Ali Nasifoğlu yönetimindeki 01 EV 705 plakalı kamyonete çarparak durabildi. 07.00 sıralarındaki kazada yaralanan Ali Hamamcılar ve Ali Nasifoğlu, Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldılar.

Arguvan’dan Malatya yönüne gelmekte olan Tarım İl Müdürlüğü’ne ait, Ahmet Aydaş yönetimindeki 44 AZ 207 plakalı resmi araç, Morhamam Köyü eski Karakol civarındaki kavşakta, virajı alamayarak Zeynel Şahin’e ait bahçeye uçtu. Kazada araç sürücüsü ile Süleyman Özgür, Aydın Kırteke ve Mevlüt Çınar yaralandılar. Saat 21.45'deki kazada yaralananlardan Süleyman Özgür’un durumunun ağır olduğu bildirildi.

İl merkezinden Kamıştaş köyüne gitmekte olan Yusuf Akça yönetimindeki kiremit yüklü 44 DR 140 plakalı traktör, köy yakınlarında stablize ve dik olan yolda, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada araç hasar gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız