SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkizler İlk 2'de..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen okullar arası Atletizm İl Şampiyonası müsabakaları çekişmeli geçerken, müsabakalar sonunda baygınlık geçiren bazı öğrencilere ambulansta müdahale edildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 2009 yılı spor faaliyet programında yer alan okullar Atletizm İl Şampiyonası müsabakaları, Orduzu Pınarbaşı'nda gerçekleştirildi.

Müsabakalarla ilgili bilgi veren Milli Eğitim Müdürlüğü Spor İl Koordinatörü Yunus Çatal, 6 kategoride 350 öğrencinin şampiyonaya katıldığını belirterek, birinci olan öğrencilerin Diyarbakır'da 20 Nisan'da başlayacak olan bölge şampiyonasında Malatya'yı temsil edeceklerini söyledi.

Bu arada yarışmalar sonunda bazı öğrenciler baygınlık geçirirken, öğrencilere ambulansta öğrencilere müdahale edildi. Yarışma sonunda nefes almakta zorluk çeken bazı öğrencilere de öğretmenleri ile aileleri müdahale ederek, rahatlamalarını sağladılar.

Öte yandan bin 200 metre kızlar kategorisinde yarışan ikiz kardeşlerden Topsöğüt İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Nimet Fırat (en alttaki fotoğrafta sağdaki) birinci olurken, ikiz kardeşi Kıymet Fırat (aynı fotoğrafta soldaki) da ikinciliği elde etti.

Bölge şampiyonasında kendi kategorisinde Malatya'yı temsil etme hakkını elde eden Nimet Fırat, azimli ve disiplinli çalışmasının sonucunu birinci olarak aldığını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız