SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkizler Projesi

0
Güncellendi - 2019-10-11 02:59:19
İkizler Projesi
A- A+ PAYLAŞ

Yönetmenliğini, daha önce Pi'nin Yaşamı ve Brokeback Dağı filmleriyle Oscar ödülü kazanan Ang Lee'nin üstlendiği filmde yaşlanan bir kiralık katilin mücadelesi konu ediliyor.

Henry, işinde uzman olan bir kiralık katildir. Artık bu işlerden kurtulup hayatına yeni bir yön vermek isteyen Henry, bir anda kendisini büyük bir girdabın içinde bulur. Kiralık katilin peşine, kendisini öldürmek için gizli bir ajan düşmüştür. Üstelik peşindeki ajan, Henry’den 25 yıl önce alınan genlerle oluşturulan bir klondur. Henry, her hareketini önceden tahmin edebilen bu klonunda kurtulmak için zorlu bir savaş vermek zorunda kalır.

Yönetmen: Ang Lee

Oyuncular: Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen, Benedict Wong, Linda Emond

Tür: Aksiyon, Drama, Bilim Kurgu

Yapım Yılı: 2019 (117 dk)

Vizyon Tarihi: 11 Ekim 2019 Cuma

Senaryo: David Benioff, Darren Lemke

Yapımcı Firma: Fosun Group Forever Pictures

Yapım Ülkesi: Çin, ABD

Orijinal Dil: İngilizce

Orijinal Adı: Gemini Man

intersinema.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız