SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İKMEP Bölge Toplantısı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da İnsan Kaynaklarının Mesleki Eğitim Yoluyla Geliştirilmesi Projesi (İKMEP) toplantısı yapıldı

Avşar Otel'de düzenlenen İKMEP toplantısında, 2009-2010 yılı "Mesleki Eğitimde Modüler Tabanlı Programların Değerlendirilmesi Uluslararası Çalıştayı"na bağlı olarak değerlendirmeler de yapıldı. Toplantıya, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve İKMEP Malatya Temsilcisi Yücel Abik, Erzurum İKMEP Bölge Yöneticisi Mehmet Kayırıcı ile İKMEP'e bağlı Elazığ, Kahramanmaraş illerinden gelen pilot okulların temsilcileri ile projede görev alan yetkililer katıldı.

Yücel Abik, toplantıda yaptığı konuşmada proje hakkında bilgiler verdi. "8 ilde uygulanan proje iki kurumdan oluşmaktadır" diyen Abik, insan kaynaklarının mesleki eğitim yoluyla geliştirilmesi projesi İKMEP'in Milli Eğitim ve yüksek öğretim kurumlarının ortaklaşa yürüttüğü bildirdi.

Bu projenin, Avrupa finans kaynaklı olduğunu, bu çalışmanın iş hayatına imkan tanıyan mesleki alanda eğitim gören öğrencilerin Avrupa ülkelerindeki standartlara uyumluluğunu sağlamak amacını güttüğünü vurgulayan Yücel Abik, İKMEP projesini detaylıca anlattı.

Yapılan konuşmaların ardından katılımcılara çalışmalar hakkında tanıtım ve sunum yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız