SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İkna Edemediler..'

A- A+ PAYLAŞ

Turk Egitim Sen Malatya Subesi Sekreteri Ali Poyraz, "OSYM Baskani'nin yaptigi aciklamalar ne sinava giren genclerimiz, ne onlarin ailelerini ne de egitim camiasini ikna etmistir"dedi.

Turk Egitim Sen Malatya Subesi Sekreteri Ali Poyraz, sendika binasinda yaptigi basin aciklamasinda, "Yuksek Ogretime Gecis Sinavi (YGS) oncesinde her turlu tedbirin alindigini belirterek eksiksiz ve saibenin sifira indirgendigi bir sinav olacagini belirtenler genclerimizi lavaboya bile gondermemislerdir. Ne yazik ki goruntuyu saglam tutanlarin geri planda neler yaptigini gormus olmaktan utanc duymaktayiz. Daha da vahimi sudur ki bu yasananlara ragmen hangi vicdanla o koltuklarda oturmaya devam etmektedirler. Bunlar genclerimizin emek ve geleceklerini hice sayanlardir. OSYM Baskani'nin yaptigi aciklamalar ne sinava giren genclerimizi, ne onlarin ailelerini ne de egitim camiasini ikna etmistir. Ikna olanlar ne gariptir ki kendisine o koltugu emanet eden siyasi iktidardir" ifadelerini kullandi.

Gecen yil KPSS sinavi ve Polis Meslek Yuksekokulu sinavlarindaki kopya iddialarinin ayyuka ciktigini ileri suren Poyraz, daha sonra ozetle sunlari belirtti:

"Bu sinavdaki magduriyet ogrencilerle sinirli kalmami: sinavda gorevli ogretmenlere de yansimistir. Sinavin uzerinden bu kadar zaman gecmesine ragmen ogretmenlerimiz sinav ucretlerini alamamislardir ve ne zaman alacaklari da belirtilmemistir. Ogretmenlerimizin bu ucretleri su anda nerede tutulmakta ve ne icin verilmemektedir. Tum kamuoyunu saygi ve sevgiyle selamliyor, milli iradenin her zaman sesi oldugumuzu bilmenizi istiyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız