SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İkramı Bol Fuar

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:04:49
İkramı Bol Fuar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş’nin organizesi ile 2-5 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan "9. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine Hayvancılık ve Gıda Fuarı’na, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü büyük destek verecek. 

2-5 Nisan 2015 tarihleri arasında Malatya’da düzenlenecek olan "9. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nda yapılacak etkinliklerin düzenli olması amacıyla toplantı düzenlendi.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Selvi başkanlığında, İl Müdür Yardımcısı Abdulmecit Yaşa, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Vekili Yücel Yangözgül, Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Zeki Sadak, Veteriner Hekim Arif Öztekin, Veteriner Hekim Emin Yurtseven, Tekniker Bülent Yıldıran Malatya Fuarcılık Kültür A.Ş. Yetkilisi İrfan Polatbaş Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Taneli, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ergül Günaydın, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Aziz Kurtoğlu, Alabalık Üreticileri Birliği Başkanı Turgay Özdemir, Arıcılar Birliği Başkanı Ali Çolak ve Beyaz Et Üreticileri Birliği Başkanı Serdar Yıldız’ın katıldığı toplantıda fuar etkinlikleri, etkinliklerin şekli, tarihleri ve organizasyon konuları görüşülerek karara bağlandı.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Selvi, "İlimizde Kültür A.Ş. tarafından düzenlenen Tarım Fuarı, ilimizin ve ilimiz tarımının tanıtımı ve gelişmesi açısından çok önemlidir. Bu bakımdan ilimizdeki tarımla ilgili tüm kurum ve kuruluşların bu fuara ev sahipliği yapması, fuarın amacına uygun en ideal şekilde düzenlenmesi için gerekli katkı ve desteği sağlaması gerekir. Bu gün burada fuarda yapılabilecek etkinlikleri görüşmek, gerekli koordinasyonu ve görev paylaşımını yapmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Katılımınızdan ve fuara yapacağınız katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıda yapılan görüşmeler sonucunda düzenlenmesi kararlaştırılan etkinlikler şöyle belirlendi;

“2 Nisan 2015 Perşembe, Fuarın açılışını müteakip Kırmızı Et Üreticileri Birliği tarafından Kavurma İkramı,

3 Nisan 2015 Cuma, Saat 14.00'de Beyaz Et Sektörü konulu Panel, Saat 15.00'de Alabalık Üreticileri Birliği tarafından Göl Kenarında Izgara Alabalık İkramı,

4 Nisan 2015 Cumartesi Saat 11.00'de Kültür A.Ş. İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nin organizasyonuyla "En Güzel Buzağı Yarışması" ve gün boyunca Arı Üreticileri Birliği tarafından Bal İkramı,

5 Nisan 2015 Pazar Saat 11.00'de Kültür A.Ş. İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği'nin organizasyonuyla "En Güzel Kuzu Yarışması" Saat 13.00'te Beyaz Et üreticileri Birliği tarafından Tavuk Döner İkramı,

Ayrıca 4 günlük fuar süresince Süt Üreticileri Birliği tarafından Sıcak Süt İkramı yapılacaktır.

Fuarda İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından stant açılarak ziyaretçilerin bilgilendirilmeleri sağlanacak ve ayrıca Bakanlığımızın "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasına katılarak dereceye giren tablolar sergilenecektir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız