SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''İktidar Milletvekilleri, Bölgenize Sahip Çıkın..''

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya TEKEL Sigara Fabrikası'nda işyerini terk etmeme eylemi başlatan işçilere destek vermek amacıyla, 4 milletvekilinden oluşan komisyonunu Malatya'ya gönderdi.

Kapatma kararı verilen TEKEL Malatya Sigara Fabrikası'ndaki işçilerin başlattığı 'İşyerini Terk Etmeme Eylemi'ne destek amacıyla gelen CHP Malatya Milletvekili Muharrem Kılıç, Ankara Milletvekili Bayram Meral, Denizli Milletvekili Mustafa Gazalcı ve Tokat Milletvekili Feramuz Şahin'den oluşan komisyonda fabrika girişinde yakılan meşalelerle karşılandı.

İşçilere hitaben yapılan konuşmalar esnasında CHP Malatya Milletvekili Muharrem Kılıç, Türkiye'de özelleştirmelerle ekonomik bağımsızlığın elde alınmak istendiğini ifade ederken, CHP Tokat Milletvekili Feramuz Şahin ise, işçilerin başlattığı direnişi sonuna kadar destekleyeceklerini söyledi.

CHP Denizli Milletvekili Musatfa Gazalcı ise, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'in cevaplaması istemiyle verdiği soru önergesine karşı iletilen cevapta, TEKEL'in 2002'de yüzde 60 olan pazar payının 2003'te yüzde 56'ya, 2004'de yüzde 48'e ve 2005'te ise yüzde 42'ye indiğinin açıklandığını ifade ederek, "Bugün öğreniyoruz ki pazar payı oranı yüzde 40'ların altına inmiştir. Yüzde 38'in altına inmiş. Bu bir rastlantı mı? TEKEL'e kıymak, Türkiye Cumhuriyeti'nin bir kalesini yabancılara teslim etmek demektir" şeklinde konuştu.

CHP Ankara Milletvekili Bayram Meral ise, "Avrupa Birliği ülkelerine gittiği zaman, onlara gösterdiği o yakın ilgiyi, o hükümet üyeleri gelsin burada vatandaşlarına göstersin. Bunu istiyoruz, bir şey istemiyoruz" dedi. Meral, iktidar partisi milletvekillerinin de bölgeye gelerek, vatandaşlara sahip çıkması çağrısında bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız