SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''İktidar Ne Yaptığının Farkında Değil..''

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Gençlik Kolları Genel İdare Kurulu Üyesi ve Malatya İl Başkan Vekili Şahin Mert, gelişmeleri sabır ve dikkatle izlediklerini söyledi.

SP Malatya il binasında bir basın toplantısı düzenleyen SP Gençlik Kolları GİK Üyesi Şahin Mert, "Türkiye Cumhuriyeti, AK Parti iktidarı elinde hızla bir tarih kırılmasına doğru sürüklenmektedir. Ancak Türkiye sahipsiz değildir. Milli Görüş kadroları günümüzde yaşanmakta olan gelişmeleri akılla, sabırla ve dikkatle izlemektedir" dedi.

Ekonomik anlamda ve sosyal hayat bakımdan ülkenin dışarıya bağımlı hale geldiğini ileri süren Mert, kendisini var eden değerlerden bu kadar uzak bir maceraya sürükleyen iktidarın ne yaptığının farkında olmadığını iddia etti. Mert, "Uyuşturucu kullanımı ilköğretim yaşına kadar düşmüş. Bu manzarada ne Fatih'ler ne de Fatih'leri doğuran analar çıkmaz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız