SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İktidar Olamadığımız Yer!."

A- A+ PAYLAŞ
Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Hekimhan İlçesi 4. Olağan Genel Kurulu yapılırken, başkanlığa yeniden İhsan Sarıtaş seçildi.
İl Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam'ın divan başkanlığını yaptığı  Öğretmenevi'ndeki genel kurula, AKP Malatya Milletvekillileri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, belde belediye başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ile kalabalık bir topluluk katıldı.
 
"HİZMET ETMEK ZORUNDAYIZ"
 
Milletvekili Öznur Çalık, yaptığı konuşmada, "3 Kasım 2002 seçimlerinden itibaren Türkiye'de AK Parti iktidarı var. Bu iktidar, her yere hizmeti götürdü. İktidar olamadığımız bir tek yer var yerelde. Onun adını siz biliyorsunuz. Onun adı Hekimhan. Ben biliyorum ki, 2014 yerel seçimlerinde Hekimhan'da yerel iktidar AK Parti'dir. Ben AK Parti'de görev yapan herkese ve oy veren ve vermeyen çok değerli Hekimhanlılara teşekkür ediyorum. Biz size hizmet etmek zorundayız. AK Parti olarak, ulaştırmada, ekonomide, sağlıkta, eğitimde önemli hizmetleri getirdik" dedi.
 
"YÜREĞİMİZ BİRAZ BURUK"
 
Milletvekili Mustafa Şahin ise konuşmasında, "Hekimhan denilince, inanın bizim yüreğimiz biraz buruk kalıyor. Beldelerin büyük kısmında belediye başkanlıklarını almışken, ama maalesef Hekimhan merkezde, yanlış isimlerin yanlış yerlerde bulunmalarından dolayı almış olmamız gereken belediye başkanlığını kaybettik. Önümüzdeki 2014 yerel seçimlerde Hekimhan'da belediye başkanlığını alarak, bu bölgeye en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Biz hep ak işlere niyetlendik. Bize oy versin, vermesin, bütün bölgelerin hükümeti olmak zorundayız. Ayrımcılığa şiddetle karşıyız. Bizden beklenen hizmet neyse, biz ona talip olduk. Hizmetlerde ayrım yapmadık" dedi.
 
YÖNETİM KURULUNDA YER ALANLAR
 
Genel kurulda mevcut başkan İhsan Sarıtaş, tek liste ile gidilen seçimde yeniden başkanlığa getirildi. Yönetim kuruluna ise şu isimler girdi:
 
Hacı Özhan, Adil Ağcan, İhsan Oktay, Ahmet Doğan, İsmet Çakır, Hulusi Deniz, Ahmet Öztürk, Lütfi Pektaş, Nevzat Ünver, Kubulay Özbay, Özer Doğan, Gülseren Akyüz Cengiz, Aydın Bulut, Niyazi Kandemir, Ömer Sayın, Hacı Aslan Yıldırım, Cafer Doğan, Mahmut Kandemir ve Halime Önal.
 
AKP Hekimhan İlçe Başkanlığı'na getirilen İhsan Sarıtaş, yaptığı konuşmada, "4. Olağan Genel Kurulumuzda AK Parti ailesiyle birlikte olmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız