SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İktidarımıza Güven Tam"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:55:30
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.   

Ziyarette konuşan AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, "2015 genel Seçimlerinde görev gelir yada gelmez  bu önemli değil, 30 Mart yerel seçimlerinde olduğu gibi Cumhurbaşkanlığında olduğu gibi Malatya'mız için koşacağız, Türkiye için koşacağız. 2015 seçimleri Türkiye'de demokrasinin yerleşmesi için AK Partimizin başlatmış olduğu milli birlik ve kardeşlik projesinin çözüm sürecinin nihayete erdirilmesi için gerek paralel yapı ile mücadele olsun gerek ekonomik kalkınmanın devamı için çok büyük önem arz etmektedir. Özellikle demokratik açılımların taçlandırılmış noktası olan yeni anayasa artık kaçınılmaz bir hedef olmuştur ve bu sebeplerden dolayı 2015 seçimleri gerçekten büyük önem arz etmektedir.  Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada halkımızın iktidarımıza güveni  tamdır. Malatya'mızın partimize ve iktidarımıza güveni tamdır. Partimizin de yüz akı olan Büyükşehir belediyemiz ile yine hep birlikte bu süreçte de partimizin yüz akı olmaya devam edecektir. Bizlerde parti çalışanı olarak aday olsak da olmasak da üzerimize düşen bütün sorumluluğu yerine getireceğiz" dedi.   

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, "Bayram beyin yerel seçimlerdeki başarımızla büyük katkıları var.  Yeni bir yola çıktınız. Tabi esas olan halka dokunmak ve halka ulaşan hizmet anlayışıdır. Bu konuda da geçmişten gelen ciddi tecrübeleriniz var. Bu seçimlerin ülkemizin istikrarı için çok önemli bir dönüm noktası olarak görüyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız