SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İktidarın Güçlü Olması Gerekir'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:01:12
'İktidarın Güçlü Olması Gerekir'
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi AKP İlçe Başkanı Osman Güder, meclis üyeleri ve bir çok sayıda mahalle sakinleri Zafer Mahallesi’nin sorunlarını istişare etmek üzere, Zafer Mahallesi çocuk parkında teravih namazından sonra buluştu. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır, burada yaptığı konuşmada, "Önümüzde cumhurbaşkanlığı seçimi var. Halk kendi Cumhurbaşkanını kendi seçecek. Özellikle son yıllarda bölgemizde yaşanan kaosların daha fazla ilerlememesi için, bir iktidarın güçlü olması gerekiyor. Kısa bir zaman kaldı. Malatya inanıyorum ki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de yüzümü ak çıkartacaktır" dedi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise yaptığı konuşmada, "Battalgazi Belediyesi olarak, Büyükşehir Belediyemizle Başkanımız Ahmet Çakır'la uyumlu eşgüdümlü bir çalışma içerisindeyiz. Bu güzel beraberliğe leke sürmek isteyenler elbette olacaktır. 3 aylık zaman zarfında tüm beklentilere cevap vermeye çalışıyoruz. Bazı aksaklıklar olsa da giderme yoluna acilen gidiyoruz” diyerek, Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda da, “ Malatya cumhurbaşkanını seçecek. Seçimlere kısa bir zaman kaldı. Bu zaman zarfında inanıyorum ki, Malatya geçmiş yıllardaki AK Partiye olan teveccühü bu seçimde de verecek ve yüzümüzün akı olacaktır" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız