SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İl Ayrı, İki İlçe Ayrı Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:17:45
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, parti il merkezini taşıyacakları Çevreyolu'ndaki binada tadilat çalışmalarının devam ettiğini, bu arada Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe merkezlerinin ise farklı binalarda hizmet vereceğini söyledi.

Tüfenkçi, Milli Egemenlik (Turan Emeksiz) Caddesi'nde halen kullandıkları il binasının yetersiz olması nedeniyle, Çevreyolu'nda daha önce Tapu Müdürlüğü ile HAS Parti'nin kullandığı binaya taşınmayı kararlaştırdıklarını, taşınma işleminin Aralık ayı içerisinde tamamlanmasının planlandığını bildirdi. Tüfenkçi, yeni il binasında Yeşilyurt ve Battalgazi ilçe merkezlerinin de bulunmasına ilişkin görüşlerini genel merkeze bildirdiklerini, ancak iki merkez ilçenin ayrı binalarda olması gerektiği yanıtını aldıklarını bildirdi.

Tüfenkçi, halen kullanmakta oldukları, taşındıktan sonra da yerel seçim sonuna kadar Seçim Koordinasyon Merkezi olarak yararlanmayı düşündükleri Milli Egemenlik Caddesi'ndeki binada Battalgazi İlçe Merkezi'nin faaliyet göstereceğini, Yeşilyurt İlçe Merkezi olarak da kullanmak üzere Sıtmapınarı civarında yer aradıklarını, uygun bir yer buluncaya kadar Yeşilyurt İlçe Merkezi'nin de  taşınacakları yeni binada hizmet vermesini uygun gördüklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız