SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İl Başkanımızın Müdahalesi Kritikti"

0
Güncellendi - 2018-03-21 02:38:43
A- A+ PAYLAŞ

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Ankara’da MHP Malatya il ve Battalgazi ilçe yönetiminin silahlı kavga ettiği iddialarını yalanlayarak, kavganın kendileri ile bir alakasının olmadığını belirtti.

MHP’nin 12. Olağan Kurultayı için Ankara’da bulunan MHP İl Teşkilatı ve Battalgazi Teşkilatı arasında silahlı kavga çıktığı iddiaları ile ilgili olarak MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı parti binasında bir açıklama yaptı.

Başkan Samanlı, olayla ilgili bilgi vererek, olayın kendileri dışında geliştiğini ve basında çıkan haberlerin asılsız olduğunu ileri sürdü. Samanlı, “Kurultay salonu yakın olduğu için salondan otele yürüyerek geçtik. Burada Başkanımız bizi Malatya’ya uğurlamadan önce hep beraber otelin önünde bulunan bir kafede çay içiyorduk. O sırada otelin içinden sesler duyduk, bunun üzerine hep beraber otelin içine doğru yürüdük. O sırada elinde silah bulunan birkaç kişiyi gördük. İl Başkanımız o arada elinde silah olan bir kişiye müdahale etti. İl Başkanımızın oradaki müdahalesi çok kritikti. Oradaki olayın bizimle hiçbir alakası yok, orada ticari anlaşmazlığa düşen iki grubun kavgası vardı. Kavga bittikten 15-20 dakika sonra biz İl Başkanımızın hafif şekilde yaralı olduğunu gördük ve daha sonra kendisini hastaneye götürdük, Başkanımız ayakta tedavi edilerek taburcu edildi” şeklinde konuştu.

Samanlı, olayın çarpıtıldığını savunarak, “Maalesef büyük kurultayın ardından, olayın MHP Malatya il ve ilçe teşkilatları arasındaki bir olaymış gibi basit ve usulsüzce haberler yapıldı. Bu haberler bizi rahatsız ettiği için biz Başkanımızın isteği ile dün gece apar topar kalkıp gelerek böyle bir açıklama yapma gereği duyduk. Bizde particilik yok, bizde dava kardeşliği var. Bizim aramızda sorun olamaz” diye konuştu.

MHP Malatya Kadın Kolları'nın Açıklaması

MHP Malatya Kadın Kolları İl Başkanı Selma Çiçek ve yönetimi bir basın açıklaması yaptı.

Çiçek açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “12.Olağan Kurultayımız camiamıza hayırlı olmasını yüce Mevlam’dan diliyorum. Kurultay sonrası otel lobisinde gerçekleşen iki grup arasındaki tartışmaya müdahele etmek isteyen ve müdahele sonrası büyük bir olayı önleyen, akabinde müdahele sonrası hafif yaralanan İl Başkanımız R.Bülent Avşar’a geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz. Bazı görsel ve yazılı basında olayı farklı boyutlara çekmek isteyenler oldu. İl Başkanımız R.Bülent Avşar beyin talimatları ile tüm teşkilatlarımız birlik ve beraberlik içerisindedir. Biz Kadın Kolları İl Başkanlığı olarak tüm teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Farklı boyutlara çekmek isteyenler kendi sözleri altında ezilecektir. Tüm kamuoyuna saygı ile duyrulur.”

İha - Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız